Husa silicon Capac de Protectie Suport de Piele Pentru LG Smart TV Control de la Distanță Și Accesorii de Origine Echipamente Audio Și Video

Produs nou

In stoc

11.24lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1.Perfect Compatibil: Acest silicon capacul de protecție este conceput pentru LG AKB75095307, pentru AKB74915305, pentru AKB75375604. Vă rugăm să rețineți că la distanță de control nu este inclus.

2.Protecție completă: Această silicon durabil caz protejează împotriva picături accidentale și adaugă grip de la distanță.Acesta oferă o bună protecție pentru fiecare marginile și colțurile de la distanță.Cazul poate preveni eficient de la distanță la alunecare, zgarieturi, de rupere sau de a se pierde.

3.Mai ușor de a Găsi: Luminoase și distractiv de culoare face ușor de a găsi dvs. de la distanță, atunci când doriți să porniți TELEVIZORUL sau au mai multe telecomenzi amestecate împreună, capacitatea de a identifica rapid, care vă economisește o mulțime de timp.

4.Eco-friendly Materiale: Realizate din silicon premium, acest caz de protecție este inofensiv pentru animale de companie, copii și familii.Cazul este moale și ușor, care oferă de la distanță o prindere mai confortabilă bar decât o separat de control de la distanță.

5.Vă rugăm să Rețineți: Înainte de a cumpăra, vă rugăm să confirmați dacă cazul se potrivește de control de la distanță în conformitate cu fotografiile noastre și modelul descris.Dacă nu poți sigur, vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Caietul de sarcini:

Nume: Control De La Distanță Caz

Material: Silicon

Modele compatibile: Compatibil pentru LG AKB75095307, pentru AKB74915305, pentru AKB75375604 Control de la Distanță

Culoare: negru, rosu, albastru, verde luminos

Greutate: aproximativ 20g

Lista De Ambalare:

1*Control de la Distanță Caz de Protecție(Telecomanda NU sunt Incluse)

Note:

1. Există mai multe tipuri de telecomenzi, dar radian și forma de control de la distanță sunt diferite.

2. Inainte de a cumpara, puteți compara cazul cu control de la distanță, pe baza informațiilor prezentate în imagini.

3. Dacă încă nu sunteți sigur, puteți trimite imaginea de la distanță pentru LG confirma cu noi, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: aqara de blocare a ușii, silicon cover pentru telecomanda lg, tv lg, adaptor usb wireless pentru android tv box, caz de control lg, ge telecomanda universala lg smart tv, lg magic unitate, hmi program, caz pentru lg, telefon lg.

Utilizarea TV
Frecvența Alte
Nume De Brand Rondaful
Comunicare Wireless RF
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Sprijin APP No
Numărul De Model for LG AKB75095307 AKB74915305 AKB75375604, for LG Smart TV Remote
Certificare Nici unul
Canal 1

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Husa silicon Capac de Protectie Suport de Piele Pentru LG Smart TV Control de la Distanță Și Accesorii de Origine Echipamente Audio Și Video

Husa silicon Capac de Protectie Suport de Piele Pentru LG Smart TV Control de la Distanță Și Accesorii de Origine Echipamente Audio Și Video

Produse similare

Compara