6-Pahar Dozator Titular De Vin, Whisky, Bere Dispenser Rack Bar Accesoriu Partid De Băut Jocuri Pahar Dozator De Băut Instrumente

Produs nou

In stoc

8.08lei

Adauga la lista dorintelor

6 Pahar Dozator și Suport Distribuitor de Lichior de Cocktail Acasă Instrument de Partid

Descriere

- Șase ceașcă mică de sticlă suport și coș vă permite să umple cu ușurință până la șase pahare cu bauturi preferate la un moment dat

- Este 100% biodegradabil si non-toxice

- Foarte convenabil și durabile, practice și

- În mijloc este o distribuție de port, care poate stoca până la 1 litru de sticle de diferite dimensiuni

1*pahar de Vin distribuitor (inclusiv 6 cani) - Ca principal imagine.Culoare: Albastru

Descriere:

- Șase ceașcă mică de sticlă suport și coș vă permite să umple cu ușurință până la șase pahare cu bauturi preferate la un moment dat, și apoi transporta-le împreună!

- Este 100% biodegradabil si non-toxice. 3D imprimate produse sunt realizate din durabil, puternic și elemente utile care pot fi utilizate pentru o lungă perioadă de timp.

- Foarte convenabil și durabile, practice și

Câțiva prieteni cărora le place să ia fotografii?În căutarea de a umple mai multe pahare la un moment dat?Acest șase pahar titular și operator de transport va permite să umple cu ușurință până la șase pahare la o dată cu bautura ta preferata de alegere și apoi să le transporte, toate într-un singur!

- În mijloc este o distribuție de port, care poate stoca până la 1 litru de sticle de diferite dimensiuni; 1 1/2 oz anti-scurgere dozator este doar dreptul de perfuzat pentru a face mai ușor pentru a măsura și se amestecă băuturi, prevenirea deșeurilor și scurgerile.

Material: Plastic

Lista de pachete: 1*pahar de Vin distribuitor(inclusiv 6 cupe)

Distribuitor de lichior și de Transport Diverse alcool dozator sticla fotografii, dă măsură perfectă de fiecare dată, este un elegant și elegant mod de distribuire.Lichior de dozator este mare pentru vacanțe, petreceri, baruri și baruri acasă.Bucurați-vă de vin bun timp, atunci când sunt liber de la domiciliu.Toarnă 6 Fotografii La o Dată cu șase focuri vă va permite să umple cu ușurință până la șase pahare la o dată cu băutura dumneavoastră preferată și apoi țineți-le în sus, tot într-un singur!Se umple mai multe pahare la un moment dat, economisește timp, previne pierderile sau scurgerile.Home Bar Timp, Bucurați-vă de vin bun timp, atunci când sunt liber de la domiciliu, acest produs este mare pentru vacanțe, petreceri, baruri și baruri acasă.Potrivit pentru șase pahare mici, de sticlă separator de produse.

#1 pur și simplu loc o lovitură de sticlă sub fiecare gura de scurgere;

#2 Există șase guri de scurgere și se toarnă băutura ta preferată direct în partea de sus a Mintiml Shotaide.

#3 Apoi se distribuie lichidul de aur la toate paharele de shot-uri de mai jos și boom-ul, aveți fotografii pentru șase aproape instantaneu.

#4 Acesta include chiar și un operator de transport, astfel încât să puteți pur și simplu ridicați-l în sus și să le aducă la prietenii tăi.

Cel mai bun mod de a se toarnă uniform toate cele 6 fotografii este de a: 1. asigurați-vă că suprafața este de nivel 2. Se toarnă repede la înălțimea de mijloc de bizon.Dimensiune: 13.2*12.3 cm Culoare: Gri, Albastru, Rosu Pachet:opp [Dacă ai nevoie de ambalaj în cutie de colorat, vă rugăm să ne contactați pentru un alt preț] lista de pachete: 1*pahar de Vin dozator(nu inclusiv cupa)

Etichete: titular de vin, legăturile cupe, bere pentru, bar om accesorii, Cocktail, cocktail set, accesorii de petrecere debutantă, soda stream, bere dispensa, bar de cocktail.

Tip Bar Seturi
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Numărul De Model 2021WF
Certificare CE / UE
Material Sticla

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

6-Pahar Dozator Titular De Vin, Whisky, Bere Dispenser Rack Bar Accesoriu Partid De Băut Jocuri Pahar Dozator De Băut Instrumente

6-Pahar Dozator Titular De Vin, Whisky, Bere Dispenser Rack Bar Accesoriu Partid De Băut Jocuri Pahar Dozator De Băut Instrumente

Produse similare

Compara