Culoare Solidă Huse Simplu Întinde Acoperitoare Caz Protector Birou Scaun Capac De Praf Pentru Acasă Bucatarie Living Sala De Mese Modernă

Produs nou

In stoc

4.21lei

Adauga la lista dorintelor

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați la început.Ne vom ocupa cu problema cât mai curând posibil.Mulțumesc pentru bunătatea ta.

Dimensiuni: Scaun lungimea și lățimea 36-45 cm,faianta dimensiune 36 cm,faianta dimensiune 36 cm, întinde dimensiunea 36-45 cm

Culoare: Arată în imagine

Material: 92% poliester 8% spandex

Pachetul include: 1/2/4/6buc x Huse

Caracteristici:

Fabricat de înaltă calitate din poliester si spandex tesatura.Moale și confortabil să stea pe, anti-ori, nu de călcat necesare.

Material Stretch, material va recupera rapid, securizat cu cusute la tiv elastic.

Plină de Crăciun festivalul de elemente ,oferă vechi sau urât scaun cald și amuzant nou look, un frumos decor pentru mese scaune.De asemenea, poate preveni scaun de scribble sau animale de companie zero si musca.

Mașină și de mână lavabil, ușor de curățare și spălare.

Acesta poate fi folosit pentru scaun în hotel,nunta, banchet,cină, săli de conferință,celebrare,ceremonie,sala de mese de familie decor, etc.

Despre Plată

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.RUȘII trebuie să ne dea numele complet, deoarece din rusia post politică

Transport și Livrare

1.9gaguri.ro Standard de Livrare:Aproximativ 10-35 Zile de Lucru pentru a ajunge

2.ePacket: Aproximativ 15-35 Zile de Lucru pentru a ajunge,

3.China Post Air Mail : Despre 15-90 Zile de Lucru pentru a ajunge.

4.DHL:Aproximativ 5-15 Zile de Lucru pentru a ajunge

Despre Feedback-Ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Scopul nostru este satisfactia clientului!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și de a înțelege!

Etichete: câinele scaun cu rotile, scaun de acoperire alb, scaun bar, scaun, scaun acoperitoare, scaun pentru bar, cherry blossom de vinil, copilul elf, scaun pentru bucatarie, brad scaun de birou acoperi, coral banchet huse.

Utilizarea Scaun De Plajă, Hotelul Scaun, Scaun Banchet, Scaun Nunta, Fotoliu
Material Spandex / Poliester
Model TIPĂRITE
Nume De Brand Junejour
Origine NC(de Origine)
Stil Modern

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Culoare Solidă Huse Simplu Întinde Acoperitoare Caz Protector Birou Scaun Capac De Praf Pentru Acasă Bucatarie Living Sala De Mese Modernă

Culoare Solidă Huse Simplu Întinde Acoperitoare Caz Protector Birou Scaun Capac De Praf Pentru Acasă Bucatarie Living Sala De Mese Modernă

Produse similare

Compara