1buc Cross Selling infilare Cusatura Instrument de Inserție Pentru Masina de Cusut Ac Inserare Manuală infilare Cusut Instrument

Produs nou

In stoc

1.04lei

Adauga la lista dorintelor

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru!Începând de astăzi, să devină un fan de magazinul nostru, veți primi un plus de 5-10% reducere la toate produsele din magazin, și puteți verifica, de asemenea, produs nou împinge de la magazinul nostru, în timp, nu-l ratați! !

1buc Mașină de Cusut infilare Instrument de Inserție Automată Threader de Cusut Rapid Threader Ac Changer Țineți Ferm Ace

Descriere:

1.Doar locul fir de la dreapta la stânga printr-o fantă în firul, glisați threader jos acul până la pin împinge firul prin ochiul acului.

2.Aceasta funcționează cel mai bine cu ace pentru mașini de dimensiuni 80/12 și mai mare.Există o mică gaură la capătul opus al firului, este de deținerea de cusut acul în timp ce cu ușurință introduceți-l în aparat.

3. Funcție dublă: pentru filetare, se poate ajuta să treacă firul prin ochiul acului convenabil, în caz de slabă ochii sau iluminare slabă; Pentru a introduce, deține ace ferm pentru a preveni căderea în timp ce schimbarea ace.

4.Material durabil: acest set de ac scule de filetat este confectionat din material plastic și metal, de calitate și durabile, nu este ușor de a sparge, poate servi pentru o lungă perioadă de timp.

5. Gama larga de utilizare: este potrivit pentru toate tipurile de uz casnic multi-funcțional mașini de cusut fără automate de filetat, între timp, unele mașini de cusut vechi pot utiliza, de asemenea,.

6.Dimensiune comună: acul de cusut inserters sunt aprox. 7,5 cm/ 3 inci în lungime și 1 cm/ 0,4 inch în diametru, dimensiune comună, ușor și convenabil pentru manipulare.

Caietul de sarcini:

Pentru filetare, se poate ajuta să treacă firul prin ochiul acului convenabil, în caz de slabă ochii sau iluminare slabă; Pentru a introduce, deține ace ferm pentru a preveni căderea în timp ce schimbarea ace.

Este potrivit pentru toate tipurile de uz casnic multifunctional cusut hines fără automate de filetat, între timp, unele vechi de cusut hines poate utiliza, de asemenea,.

Culoare: albastru

Material: plastic

Pachetul Inclus:

1xNeedle Threader

Etichete: bobina de primăvară, îmbracă kit, threader, suveica pentru masina de cusut juki, cross stitch rack, mare andrele, automat de infilare, goblen kit fetita, set croșetat, pandantiv cruce.

Tip seturi de scule, Alte
Utilizarea Tricotat, Alte
Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1buc Cross Selling infilare Cusatura Instrument de Inserție Pentru Masina de Cusut Ac Inserare Manuală infilare Cusut Instrument

1buc Cross Selling infilare Cusatura Instrument de Inserție Pentru Masina de Cusut Ac Inserare Manuală infilare Cusut Instrument

Produse similare

Compara