Alimente Grad 304 Din Oțel Inoxidabil Vin De Gheață Stick Decantare Vin Pourer Răcire Rapidă Ușor De Curățat De Răcire Instrument De Accesorii De Bucătărie

Produs nou

In stoc

10.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

Material: otel Inoxidabil+Plastic

Culoare: Argintiu

Înainte de a utiliza locul de răcire a vinurilor rod în congelator. (Recomandat 3 ore)

Pentru a utiliza, atașați refrigerate tija pentru aerarea pourer

După turnarea o sticlă de vin din sticla, introduce răcitor de vin asigurarea ajustaj

Răcitor de vin se va raci la temperatura camerei vinurile roșii în 10 min.sau păstrați albi refrigerate la o temperatură perfectă pentru o oră

Vă rugăm să rețineți acest lucru este de înaltă calitate din oțel inoxidabil versiune (nu versiunea de plastic)

Re-folosi din nou și din nou

Pourer lungime: 13.2 cm

Stick length: 19.3 cm

Diametru: 1,5 cm

√ Se POTRIVI TOATE OCAZIILE ... Familia de Îngrijire răcitor de vin este mare pentru petreceri, unice cadouri de ziua de naștere, sărbători și anotimpuri festive;Ideal pentru a aduce de-a lungul pentru scurtă călătorie, camping și în aer liber, picnic;vinul Nostru chiller stick-ul poate adăuga mai multă bucurie și atmosferă relaxantă, la petreceri,picnic,scurt, de călătorie,de sărbătoare și alte momente memorabile ,de mare element de cadou pentru prieteni, familie și de cei dragi.

√ 3-ÎN-1 DE DESIGN ... FELICITĂRI!Propria noastră răcitor de vin stick,de fapt, ai RĂCITOR de VIN,AERATOR VIN și DOP de VIN, în același timp!Vinul nostru cooler foarte mult pot menține vinul la temperatura ideala,de asemenea, un AERATOR VIN,turnarea vinului prin aerator permite vinului sa respire si oxida, crearea unui buchet, îmbunătățirea aromei și, împreună cu un finisaj mai neted.Ce e mai mult,BPA free dop păstrează vinul ,cava, prosecco, șampanie la vărsarea atunci când se toarnă.

√ SIGUR si DURABIL de produse Alimentare din oțel inoxidabil chill băuturi fără diluare a se asigura pure aroma de vin.Ușor de întreținut și se spală mare pentru whisky, vodca, lichioruri, vin alb și mai mult.

√ UȘOR DE UTILIZAT ȘI CURAT -- Loc agregatului de răcire în frigider pentru 2-3 ore, apoi gata pentru a merge.Atunci când este gata de a servi, pur și simplu introduceți chiller în sticla de vin pentru aproximativ 15 minute,apoi să iasă singur într-aroma.Hassle gratuit de întreținere și să fie sigur de a se spală numai manual.

√ PERFECTA DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII-Orice întrebări sau probleme,vă rugăm să ne contactați în primul rând,o perfecta după-vânzare de servicii este întotdeauna în așteptare pentru tine!Vinul Stick-ul va lua sa te simti uimitor de răcire gust de vin.

Ambalare conținut:

1 x Răcitor de Vin Stick și Vărsătorul+cutie de culori

Etichete: titular de vin, suport vin câine, bere stick, 120v încărcător de baterie, răcitorului de aer pentru camera, cristal antic găleată de gheață, gel de gheață, răcitor de bere, rack de vin, grand găleți cu gheață.

Funcția vin de răcire
Picătură de transport maritim Suport
Material Alte, Acril+Silicon
Găleți, Coolere & Titularii De Tip Racitoare De Vin & Chillere
Nume De Brand Ahdiha
Feature1 Răcitoare de bere
Feature2 accesorii de bucatarie
Origine NC(de Origine)
Dimensiunea Pachetului about 19.3cm / 7.60in
Caracteristică Eco-Friendly
Cantitatea 1 buc
Pachet Caseta de culoare
Utilizarea Restaurant/Home/Bar
Numărul De Model Vinul
Tip Găleți, Coolere & Titularii
Categorie Produs Accesorii Bar
Certificare CIQ

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Alimente Grad 304 Din Oțel Inoxidabil Vin De Gheață Stick Decantare Vin Pourer Răcire Rapidă Ușor De Curățat De Răcire Instrument De Accesorii De Bucătărie

Alimente Grad 304 Din Oțel Inoxidabil Vin De Gheață Stick Decantare Vin Pourer Răcire Rapidă Ușor De Curățat De Răcire Instrument De Accesorii De Bucătărie

Produse similare

Compara