Mașină de Securitate Fals Luminii Solare Simulate Manechin de Alarmă fără Fir Avertizare Anti-Furt Atenție Lampa LED Intermitent Imitație

Produs nou

In stoc

9.24lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristică: lumina poate descuraja break-uri în timp de noapte.Usor de instalat si pare curat pe tabloul de bord.Built-in senzor de lumină, acest LED va lumina intermitent în timp de noapte și nu va clipi în timpul zilei. (Puteți acoperi celălalt capăt de hârtie de culoare închisă dacă doriți să clipească în timpul zilei.) Acest lucru a CONDUS lumina de alarmă NU necesită un sistem de alarma auto.Nici fire nu este necesar, doar stick-l la acoperișul vehiculului, corespunzător cu lipici.Energia solara poate fi absorbit și salvate în celule solare de înaltă eficiență.Nu este nevoie pentru a instala bateria.Acesta este alimentat de energia solara.Poate clipi pentru toată noaptea după ce soarele strălucește în timpul zilei.Ai nevoie de nu a pus-o sub soare direct.Soare deasupra tabloul de bord este suficient.Acesta poate fi perceput de către solare dacă ai pus comutatorul "on" sau "off".Comutatorul este mic.Ai nevoie de un pix sau mic stick să-l împingă.

Specificatii: Tip: Alarmă LED Material: ABS Cantitate: 1buc Element de Culoare: așa Cum se arată Lumina de Culoare: Albastru,Rosu Dimensiuni: 5*2.5*1.5 cm / 2*1*0.6" (L*W*H)

Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-0,1-0,3 cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 2.Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferență, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Inclus: 1 x Anti-Furt Atenție Lampa

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: 12v led strobe, far, stroboscop, masina led strobe, lampa stroboscop, stroboscop auto, stroboscop, led strobe, 24v stroboscop, led flash.

Numele Modelului 307287
Lumeni ...
Tip De Interfață Nici unul
Material ABS
Putere ...
Pentru Autovehicule Marca/Model Universal
Nume De Brand Bostar
Tip De Element Lumina Strobe
Lumina de culoare Albastru, Roșu
Origine NC(de Origine)
Tensiune 12V
dimensiune 5*2.5*1.5cm / 2*1*0.6
Articol Greutate 15g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mașină de Securitate Fals Luminii Solare Simulate Manechin de Alarmă fără Fir Avertizare Anti-Furt Atenție Lampa LED Intermitent Imitație

Mașină de Securitate Fals Luminii Solare Simulate Manechin de Alarmă fără Fir Avertizare Anti-Furt Atenție Lampa LED Intermitent Imitație

Produse similare

Compara