Canapea Acoperi Egiptul Antic Simboluri Abstracte Întinde Huse Canapea Acoperă Camera Single/Două/Trei/Patru Scaunul

Produs nou

In stoc

73.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere detaliată

MATERIAL& DESIGN : Poliester si spandex tesatura.Toate rundele, fără colțuri înfășurat, nu este ușor să rid; banda elastica si curea de fixare de închidere în partea de jos, dubla armare, nu ușor de deplasare.

Se POTRIVEȘTE cele MAI multe MOBILIER : Se potriveste pentru majoritatea tipurilor de canapea, cum ar fi tesatura canapea sau canapea de piele cu decalaj.VĂ RUGĂM SĂ MĂSURAȚI ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

1-locuri scaun acoperitoare se potrivește cele mai multe fotolii de până la spate lungime de la 90 la 140 cm/ 35 la 55 de Inch.

2-locuri loveseat acoperitoare se potrivește cel mai loveseats până la spate lungime 145 185cm/ 57 72 Inch.

Canapea de 3 locuri acoperitoare se potrivește cele mai multe canapele până la spate lungime de 190 de 230cm/ 75 la 90 de Inch.

4 -canapea de locuri acoperitoare se potrivește cele mai multe canapele până la spate lungime de 235 de 300cm/ 92 118 Inch.

STĂ ÎN LOC : Daca canapea este de tip L sau Colț combinat cu 2 parti separat, aveți nevoie pentru a comanda 2 buc capac pentru ea.Aceasta canapea acoperi aplicabile canapea care există o profundă discrepanță între scaun cu spătar și cotiera.Mici benzi de pânză pe care le utilizați pentru a ține în loc, apăsați-le în jos și în fel de mult ca tine poate, va ține în loc.

PROTEJA : Această bază acoperitoare scuturi și protejează mobilierul de scurgeri, pete, uzura pentru a preveni de la obtinerea distrus.Acesta este mare pentru casele cu animale de companie, sau pentru oricine caută o soluție economică pentru mobilier de protecție.și molid, până la camera de zi și impresiona invitatii dumneavoastra cu bani mai puțini.

vom accepta returnare și rambursare în cazul în care elementul avea nici o problema

1.Servicii oferim servicii în termen de 12 ore,toate de masaj va fi răspuns la prima.Vă rugăm să ne contactați prin inbox, masaj erotic sau comerciant manager

2.Trage imagini de Produs sunt 100% într-un fel de fotografiere,dar din cauza luminii,unghiul, și alte probleme vor fi un pic diferite

3.Vă Rugăm să lăsați Feedback-ul de 4 sau 5 stele,deci știm că ai primit comanda si sunt fericit cu produsul.Vom face același lucru pentru tine.Dacă are vreo problemă cu achiziția dvs.,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau de deschidere a litigiilor,astfel încât să putem rezolva problema într-un mod pozitiv.După cum vă puteți imagina,bune feedback-ul este vital pentru succesul nostru.

Q: de Ce limba rusă clienții trebuie să completeze informații pașaport?

O: Când ai de a face ordine, pașaportul informații vor fi cerute de obiceiurile locale în Rusia.Vă rugăm să fiți siguri că informațiile dvs. nu vor fi spus de la terțe părți, și este sigur pentru tine de a furniza informații de pe 9gaguri.ro.

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet termen de 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile.Dacă itrsquos un ordin urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q:Cum pot urmări coletul meu?

A:puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Î: de Întârziere logistică în Brazilia, Mexic și Chile.

O: Dacă coletul a sosit în țara dumneavoastră, sper să vă pot da un pic mai mult timp, deoarece sistemul poștal, în Brazilia, Mexic și Chile este de obicei lent.Dacă încă nu-l lua în termen de 2 săptămâni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q:Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

O:Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge în contul nostru.

Q:Cum pot schimba sau returna elementul meu ?

A:puteți anula comanda sau modifica elemente înainte de expediere,după ce coletul este expediat,nu putem accepta anularea sau schimb,dacă vrei anula comanda,te rog, un fel de a alege motivul de nu vrei sau alt motiv.atunci când primiți e nemulțumit,să ne contactați în curând,vom 100% - l rezolve.

Î: Când voi primi banii?

O: restituire va fi de procedură în termen de 3-15 zile de 9gaguri.ro.Dacă aveți unele probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Alipexpress customer service!Multumesc.

Etichete: xr iphone caz de catifea.

Procesul Tehnica De bază
Fabirc Construcții 140gsm
Funcția De Tip Toate
Greutate 650-1100g
Material Poliester
Origine NC(de Origine)
Sezon Toamna și Iarna
Aplicabile Canapea Trei Canapea scaun
Stil Geometrice
dimensiune 1/2/3/4seater
Fabirc Stil Periat
Producție Canapea Acoperi
Culoare ca imagine

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Canapea Acoperi Egiptul Antic Simboluri Abstracte Întinde Huse Canapea Acoperă Camera Single/Două/Trei/Patru Scaunul

Canapea Acoperi Egiptul Antic Simboluri Abstracte Întinde Huse Canapea Acoperă Camera Single/Două/Trei/Patru Scaunul

Produse similare

Compara