MSHARE Milky Rose Jeleu Builder Gel UV Led Gel Cover Fard de obraz 142g Crema pentru Extensie de Unghii

Produs nou

In stoc

69.95lei

Adauga la lista dorintelor

Cum să utilizați Jeleu builder gel ?

1. Forma și fișiere de unghii, scoateți cuticula. 2. Se aplică un strat subțire de MSHARE strat de baza, si vindeca-l de sub lampa LED timp de 1-2 minute. 3. Pune un cui formularul de pe unghii. 4. Aplica jellyr Gel pe unghia sfat, vindeca sub lampa LED timp de 1-2 minute. 5. Aplica jeleu de gel de pe unghii și să o extindă la poziția dorită, apoi vindeca sub lampă cu LED-uri pentru aproximativ 30 de secunde 6. Forma pe fața laterală a unghiilor modelarea cu ajutorul unei pensete, apoi vindeca sub lampa LED timp de 1-2 minute. 7. Scoate forma, forma și fișiere extinse de unghii. 8. Curata suprafata unghiilor. 9. Design unghiilor. 10. Aplica top coat si vindeca sub lampa LED timp de 1-2 minute.

Detalii

LED / UV geluri de mshare sunt perfecte pentru a face un frumos lac de unghii cu gel intr-un timp scurt.Aceste geluri sunt potrivite pentru vindecarea sub LED-uri de iluminat, care vă economisește timp.Pentru a folosi peste sfaturi sau styling pe template-uri pentru un material durabil, puternic unghii.Acest gel confera o permanentă lucios si nu galben.Tehnicieni de unghii poate folosi Builder Gel pentru a crea două-ton de unghii extensie sau ca o bază pentru gel modele sau pictura de mână modele.Poate fi vindecat sub lampa LED (60 sec) sau sub UV (3 minute) Pentru a fi utilizate cu sfaturi sau template-uri Durabil si puternic Permanent lucios Nu rândul său, galben

Etichete: nada piele, beilu perie fard de obraz, moyra nail art, gel de mate, builder gel uv, gel de unghii lemooc, Lapte Alb, elite99, unghii gel protector, acvariu scafandru ornament.

Textura Mediu moale ca Crema
Numărul de Bucăți O Unitate
Nume De Brand mshare
Ingredient Rășină Jeleu gel
Stil UV / LED
Volumul 108 ml
Numărul De Model Jeleu Gel
Cantitatea 1 sticla
Tip De Element Gel De Unghii
Tip UV Gel
NET WT 142g
Vindecat LED sau Lampa UV
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

MSHARE Milky Rose Jeleu Builder Gel UV Led Gel Cover Fard de obraz 142g Crema pentru Extensie de Unghii

MSHARE Milky Rose Jeleu Builder Gel UV Led Gel Cover Fard de obraz 142g Crema pentru Extensie de Unghii

Produse similare

Compara