Diamant Rotund Pictura Set Pix

Produs nou

In stoc

23.65lei

Adauga la lista dorintelor

Instrucțiuni

5D Diamant Pictura Pen poate fi folosit pentru a aplica cristale sau pietre pentru bijuterii, pantofi, poșete, sticlărie, și, practic, orice altceva ai alege.

Caracteristici Principale

- Deține până la 70 Pietre: se aplică până la 70 de acestea, la o dată, fără a merge înapoi și de colectare mai mult.

- Vine Cu Cristale: varietate de dimensiuni si culori cristale, folosiți un amestec de diferite împreună.

- Funcționează pe Unghii: împreună cu o mare varietate de obiecte, de asemenea, poate fi folosit pentru unghii sau unghiile de la picioare.

Caietul de sarcini

Utilizare: 5D diamant pictura broderie

Material: Acril

Greutate: 36g

14 x 1.15 cm

Ghid De Proiectare

1. Ridica Primul Stras: basculante unele dintre pietre pe o suprafață plană, țineți vârful aplicator pe un singur stras, și apăsați în jos pe instrument pentru a alege piatra.

2. Aplica Ambarcațiuni Lipici La Obiect: să-l transfere la un obiect, va trebui mai întâi să se aplice un pic de ambarcațiuni lipici (de orice tip) la acel obiect, care ar putea fi un pantof, o geanta, sau altceva.

3. Eliberarea Stras: deține aplicator direct încă ușor împotriva locului, apăsați în jos pe aplicator pentru presă că stras, se va lipi cu adeziv loc ai aplicat.

4. Continua Procesul: continua procesul descris cu alte pietre.E în regulă dacă doriți să colecteze o grămadă de pietre în aplicator și apoi aplică-le pe toate la o dată.

5. Deține Până La 70 Pietre: fiecare aplicator va organiza până la 70 de cristale și/sau pietre în centrul său secțiune.Asta înseamnă că veți fi în măsură să se aplice până la 70 de acestea, la o dată.

Întrebări și Răspunsuri

Q1: Nu este nevoie de lipici?

A1: Da, avem nevoie de lipici pentru a lipi diamant, care adezivul este depinde de suprafața pe care diamant pe stick, cum ar fi tesatura, vom folosi lipici tesatura.

Q2: acest stilou poate potrivi toate diamant?

A2: Nu, 3mm pen costum de 3mm diamant, 5mm pen costum de 5mm diamant.Vânzător sugerat cumpărător de a cumpăra diamante și pen set.

Q3: Cum să utilizați acest instrument?

A3: apasati Direct diamant în pix, de până la 70 pot fi stocate, și apoi eliberați diamant apăsând mânerul de pe partea de sus a pen-ului, eliberați unul câte unul.

Etichete: xr martins vegan.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Diamant Rotund Pictura Set Pix

Diamant Rotund Pictura Set Pix

Produse similare

Compara