De Supraviețuire în aer liber, Full Tang, Lama Cutit de Supravietuire Pustie Auto-apărare Cutite de Vanatoare Camping Direct Cutit Cu Teaca

Produs nou

In stoc

128.62lei

Adauga la lista dorintelor

Parametrii de produse

Stimate cumpărător prieteni, vă rugăm să citiți declarația cu atenție înainte de cumpărare.

1. Pentru diferite loturi de produse va avea o ușoară diferență de culoare, dar vom controla abatere în decurs de 5%.Camera are o imagine și intensitatea luminii va avea, de asemenea, aberatiile cromatice.Vă rugăm să folosiți un produs real ca implicit produs.

2. Datorită caracteristicile produsului, va vom satisface cererea de pe piață.Vom crea și de a adăuga un logo sau nu pentru a adăuga un produs logo-ul de pe produs.Vă rugăm să consultați produsul real primit.Dacă te deranjează produsele noastre, vă rugăm să nu le cumpere.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să folosiți `chat" pentru a ne contacta, vă vom răspunde cât mai curând posibil și să încercați cele mai bune noastre de a rezolva problema ta

Grosime: 4mm

Duritate: HRC 59

Material: Cobaltsteel

Utilizatori: nu este recomandat minorilor de a cumpăra și de a folosi, și trebuie să fie supravegheat de către adulți, atunci când utilizați, vă rugăm să furnizați corect de canal după cumpărare sau de colectare, etc.

Logo-ul gratuit

Mark preferate micro-marchează, în cazul în care cuțitul este gol, dar cu logo-ul meu, în același timp, este gratuit.Dacă aveți nevoie pentru a marca comercială logo-ul, aveți nevoie pentru a cumpara 5pcs sau mai mult, sau de 5 $pentru o micro-etichetă.Diferența între comerciale, logo-ul sau un favorit logo-ul este dacă sau nu logo-ul nostru apare.

Shank

Mânerul este din lemn și are un excelent simt și aspectul, făcându-l mai potrivit pentru palma ta.

Procesul

În format integral lama este de 50 de ori mai accentuat decât sudare lama.Nu se sparge si este mult mai durabil.

Proteja lame ascuțite

Acest produs conține un cuțit de paza, care este fabricat din piele de pește și de înaltă calitate piele de vacă.Calitate excelenta, pentru a se asigura că nu va fi tăiat cu cuțitul.

FAQ

Q: Cât timp este timpul de transport, de obicei?

O: cutitul vine din China.Dacă este nevoie de mai mult decât China, de obicei, durează 15-30 de zile.

Q: Este cuțitul ascuțit?Va fi foarte greu de cap?

O: nu.Cutitul este foarte ascutit, vă rugăm să folosiți cu atenție și va distribui whetstone

Q: Dacă vreau pentru a marca logo-ul de pe cuțit, mă puteți ajuta?

A: desigur, dar ai nevoie pentru a cumpara un 5 buc cuțit.Sau de 5 $taxa de procesare pentru că avem nevoie de a re-stabili de producție.

Plin lungime: 22cm

Lungime lama: 9,8 cm

Lama materia:8Cr18MoV

Duritate: 58HRC

Suprafata: Șlefuire

Etichete: cauciuc negru de cuțit, cuțit, chinez, se arunca cu capul cuțit linie dreaptă, cuțite cuțit de vânătoare supraviețuire mare, cutit de macelar, anti-riot shield, tabăra de cuțit, bush cuțit full tang, akc.

Origine NC(de Origine)
Tipuri În aer liber/vanatoare/camping/tactici de cuțit
Culoare negru
Nume De Brand FOMALHAUT
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Materialul Lama Oțel
Material Mâner Cauciuc
Tip Fix Lamă De Cuțit
Numărul De Model X173

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

De Supraviețuire în aer liber, Full Tang, Lama Cutit de Supravietuire Pustie Auto-apărare Cutite de Vanatoare Camping Direct Cutit Cu Teaca

De Supraviețuire în aer liber, Full Tang, Lama Cutit de Supravietuire Pustie Auto-apărare Cutite de Vanatoare Camping Direct Cutit Cu Teaca

Produse similare

Compara