Electric de Sudare Masca de Casca Întunecare Reglabil Gama de Sudare Obiectiv pentru Aparat de Sudura de Inalta Calitate

Produs nou

In stoc

22.48lei

Adauga la lista dorintelor

DESCRIERE PRODUS

Material: Premium PP

Dimensiune: 28.5x23x20cm

Dimensiune ecran: 11x5cm

Nivelul de luminozitate: DIN4

Întunericul nivel: din9-13

Timpul de reacție: 1/10000s

Întuneric la Lumină: 0.1-0.8 Secunde

Temperatura De Operare: -10°C - 65°C

Pachetul include:

1xWelding Casca

PRODUS CARACTERISTICĂ

1. Aceasta masca este purtată în timpul de sudare electrică.Acesta va fi în mod automat sensibilizate după ce a fost pus pe, astfel încât procesul de sudare nu este orbire și nu doare ochii.

2. Filtru dublu pentru a evita ultraviolete și radiații infraroșii daune cauzate de arc, și pentru a evita sudare leziuni oculare pentru ochi.

3. Solar de alimentare, arc energia generată în timpul de sudare electrică poate fi transformată în energie electrică, contribuind astfel la furnizarea de energie electrică fără încărcare

Banda de susținere și masca sunt liber reglabil

4. Se poate ajusta, de asemenea, distanța între mască și fața, întunericul, sensibilitate, și arcul de întârziere poate fi ajustat pentru a se potrivi diferite medii de lucru și de sudare cerințe.

5. Potrivit pentru sudura electric, în mediu de gaz protector, sudare cu arc de argon sudura, două sudare, șlefuire, lustruire și alte zone de lucru.

PRODUS ARATĂ

Sfaturi

- Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.

- Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: prim, gaze sudor mig, sudor mig, omul cu mască de sudură, casca de sudor, gt1030, masca casca motocicleta, sticlă auto întunecare filtru, argon, casca de sudura.

Casca Material ABS
Alimentat Cu Energie Solară No
Numărul De Model JJ192373
Este Dispozitiv Inteligent No
Auto-Întunecare No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Electric de Sudare Masca de Casca Întunecare Reglabil Gama de Sudare Obiectiv pentru Aparat de Sudura de Inalta Calitate

Electric de Sudare Masca de Casca Întunecare Reglabil Gama de Sudare Obiectiv pentru Aparat de Sudura de Inalta Calitate

Produse similare

Compara