Nou Elegant Bumbac Paie mozaic Margine Largă Găleată Pălării pentru Femei Pliabil de Plaja de Protecție solară, Pălării Frumos Bowknot

Produs nou

In stoc

74.91lei

Adauga la lista dorintelor

Clasice cu boruri largi pălării de paie Material: hârtie de înaltă calitate paie mozaic tesatura de bumbac , greutate de Lumină,aerisit și confortabil.Pălărie de paie Refuz: 11cm/4.3" Pălărie Inaltime: 11cm/4.3" circumferinta Capului: Aprox. 56-60cm/22.04"-23.7" (reglabila) Culoare: bej, galben, negru Caracteristică: calitate de Top de piele-friendly material de paie.Moale, confortabil si respirabil, puternic Anti-uv funcție, UPF 50+; Largă de mare boruri mari ofera o nuanta perfecta pentru fata ta, ajuta la protejarea de razele nocive ale soarelui.Păstrați sănătos pentru totdeauna!Ocazie: Un accesoriu esențial pentru Pălării pălărie carft face, spectacol, în aer liber, de călătorie,vacanță, camping, drumeții, grădinărit, mersul pe jos câini, vacanta, excursii cu barca, excursii, evadare de week-end, luna de miere, Kentucky Derby, Biserica, ect.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de 1 cm.Este foarte important pentru femei pentru a se proteja de direct de soare puternic.

Soare raze ultraviolete va face rău pentru pielea ta,face pete intunecate,accelereaza procesul de imbatranire,provoca chiar cancer de piele.

Este necesar să se utilizeze un soare pălărie de protecție, atunci când sunt afară, în vară.

Aceasta palarie de soare a UPF 50+ protectie solara,poate proteja de raze ultraviolete.

Relaxați-vă la soare și să arate lumii sentimentele curente cu margine largă pălărie de soare.

Fi sigur de a lua o selfie și să postezi în social media!Ești atât de frumoasă!Despre Noi

avem un vis, un vis pe care toată lumea ar trebui să fie încrezători în purtarea de pălării noastre cu mândrie.O uimitoare femei Pălării va face sa te simti încredere și incredibil nu doar păstrarea Fermecător, nici confortabil.Da, asta e puterea mare de pălării poate aduce!

Alte Servise

Suntem capabili să vă oferim orice reducere sau de mai multe elemente, dacă putem.

Avem experiență de mai mulți n ofere Picătură de cumpărături pentru fiecare client, bun venit pentru a lucra cu tine.

Plata

9gaguri.ro Suport card Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, WebMoney,Boleto și transfer bancar.Nu acceptă PayPal.

Transport

Toate elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore de la primirea de plată.

Toate produsele sunt din China.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de transport international de servicii.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.Toate transporturile putem oferi numărul de urmărire.

Metoda de transport maritim și Internațional de Transport maritim de Timp:

Dacă alegeți Epacket sau 9gaguri.ro Standard de transport,ar fi nevoie de 7~20 de zile lucrătoare de livrare.

Dacă alegeți China post de transport,ar fi nevoie de 18~40 de zile de livrare.

Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru o taxă suplimentară.Există greutate și cubaj restricții asupra ordinii internaționale prin utilizarea Express.

Termeni

Culoarea reală și forma poate arata un pic diferit de imagini pentru îmbunătățirea tehnică și de producție a varianței.Vă rugăm să fie informat înainte de a licita.Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs sau probleme de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva aceste probleme.Vă mulțumim pentru cumpărături în magazinul nostru.

Se întoarce

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Daca e defect accidental, puteți returna produsul la noi.Vom face o înlocuire, în funcție de stocul disponibil, dacă nu este disponibil, o restituire va fi emis.

În cazul în care elementul este în regulă, dar chiar nu vreau pentru unele motive personale, schimb este acceptată în termen de 30 de zile de la cumparator la primirea coletului.Returnat trebuie să fie în starea inițială.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Contactati-Ne

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări, vom fi foarte bucuroși să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi a răspuns

Feedback-ul

1,Dacă ați primit produsele noastre și, de asemenea, mulțumit cu ei, vă rugăm să ajute pentru a ne oferi un feedback pozitiv.Va apreciez foarte mult pentru asta. 2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc. 3. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când ești mulțumit.

Etichete: yzf 600 capac.

Material BUMBAC, Paie
Nume De Brand WZRYTTL
Gen Femei
Detalii Frumos mare bowknot împodobesc, cu boruri largi pălării floppy
Funcția Puternic Funcția de Anti-uv, UPF 50+, de protecție de la soare dăunătoare ray
Model Tip Mozaic
Caracteristică Bumbac paie Mozaic, Confortabil, Respirabil, Protecție UV, palarie de soare
Numărul De Model H366
Culoare negru, bej, Galben
primavara-vara 2019 Noua colectie, Modelul spectacol de teatru stil plajă
100% Garanție Mulțumit Naturale paie cu manopera amenzii
Calitate Fabricat de înaltă calitate prietenoase cu pielea hârtie de paie
Circumferinta Aprox.56-60cm/22"-23.7"
Luntraș Pălărie Margine Aprox.11cm/3.5" vă rugăm să permiteți-1cm eroare
Ocazie De zi cu zi, Vacanta, Plaja, plimbare cu barca, petrecere, Kentucky derby, VACANTA, pe litoral etc
Stil Casual
Elemente De Stare 100% de brand nou
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Pălării De Soare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Nou Elegant Bumbac Paie mozaic Margine Largă Găleată Pălării pentru Femei Pliabil de Plaja de Protecție solară, Pălării Frumos Bowknot

Nou Elegant Bumbac Paie mozaic Margine Largă Găleată Pălării pentru Femei Pliabil de Plaja de Protecție solară, Pălării Frumos Bowknot

Produse similare

Compara