Colivia Capac Ajutor De Somn Oxford Pânză Impermeabilă Papagal Cuiburi Acoperi Respirabil Praf Dovadă De Lumină Cușcă Capac Parasolar

Produs nou

In stoc

93.39lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1. Dimensiune Standard: Această colivie acoperă măsurile de aproximativ 97*60*130cm/38.18*26.62*51.18 în dimensiune.Acest capac este potrivit pentru aceeași dimensiune de colivie.Dimensiuni rezonabile permite capacul pentru a găzdui un universal colivie.Vă Rugăm Măsura Colivie Inainte De A Cumpara.

2. Heavy-Duty Material Durabil: Această colivie capacul este fabricat din 210D Oxford tesatura, vânt, impermeabil și mai durabil, acest capac poate preveni eficient zgârieturi, oferă iubitul tău pasăre de dormit bun de zi cu zi, precum și.

3. Cu Ochiuri de Fereastră: secțiunea frontală a deschide capacul și se pliază pe partea de sus a cuștii, permițându-vă pentru a plasa cu ușurință sau elimina pasăre dvs., fără a fi nevoie de a elimina capacul complet.Cu ochiuri de geam pe spate, această acoperire oferă păsărilor un mediu bine ventilat.

4. Durabil și de Înaltă calitate: Acest capac este comod si practic, cârlig și buclă de design face deschiderea și închiderea ușoară, și există guri de aerisire pe ambele părți, și tivul poate fi ajustat de la voi.

5. Cadou bun pentru Păsări: Nu numai capacul blocului de lumină pentru a se asigura că animalele de companie păsări au un somn neîntrerupt, dar, de asemenea, blochează razele UV pentru a le menține în condiții de siguranță.

Caietul de sarcini:

Nume: Exterior Colivie Acoperi

Dimensiune: aproximativ 97*60*130cm/38.18*26.62*51.18 în

Culoare: maro, negru

Material: 210D Oxford pânză

Lista De Ambalare:

Colivie Acopere*1

Servicii

Transport

1. Va vom trimite produsul în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că lăsați corect denumirea completă/adresă completă/corectă codul poștal și numărul de telefon.Dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

3. Utilizarea cu prioritate 9gaguri.ro Standard,EPacket,China Post Aer Înregistrat Mail de Expediere.Dacă pachetul este grea,vom alege alte metode logistică în funcție de situația reală.

Restituire & Întoarce & Retrimite

1.Dacă nu ați primit pachetul în timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați.După confirmarea problemei, vom retrimite sau parțială/rambursare completă.

2.Dacă există orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne trimiteți pachetul sau fotografii de produs imediat, După confirmarea problemei, vom retrimite sau parțială/rambursare completă.

Feedback-ul

1.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunuri sau servicii,vă Rugăm să ne contactați înainte de a trimite disputa sau comentarii negative.Putem rezolva orice probleme împreună.

Etichete: colivie papagal, colibri tatuaj, colivie ochiurilor de plasă, colivia capac, tifon colivie accesorii, lampa de papagal, colivia capac, pasăre de lemn aviary, avion de jucărie, papagal cuști mari.

Tip Păsări
Culoare Grila, negru
Aplicabile dimensiune M-mediu
Material Pânză, oxford pânză
Origine NC(de Origine)
Potrivit pasăre
Caietul de sarcini 97*60*130CM

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Colivia Capac Ajutor De Somn Oxford Pânză Impermeabilă Papagal Cuiburi Acoperi Respirabil Praf Dovadă De Lumină Cușcă Capac Parasolar

Colivia Capac Ajutor De Somn Oxford Pânză Impermeabilă Papagal Cuiburi Acoperi Respirabil Praf Dovadă De Lumină Cușcă Capac Parasolar

Produse similare

Compara