5pcs/lot 200x140mm FEP Filme 0,1 mm Grosime pentru SLA DLP LCD 3D Printer Plastic Suprafață Netedă Foton Rășină DLP 3D Printer

Produs nou

In stoc

57.21lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristică:

1. Acest film are o grosime de 0,1 mm, o dimensiune de 200mm*140mm, și un ecran de 5.5-inch LCD dispozitiv pentru uz general.

2. Are bricheta forță de eliberare, o mai bună transmisie a luminii (95%), suprafață mai fină calitate și durată de viață mai lungă.Aceasta se reflectă direct în procesul de imprimare că veți găsi că decofrare este mai ușor și mai liniștit, și mai mare la UV transmisie a luminii va face printuri mai buna si frumoasa.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 200mm*140mm/7.87*5.51"

Grosime: 0.1 mm/0.004"

Instrucțiuni:

1. Tensiune: Acest film este potrivit pentru toate desktop lumina de uscare mașini (film-se întinde în tava de structură), șurub comun catarama design.Tensiunea de film pe tava a unor factori care afectează decofrare efect.Vă rugăm să strângeți film pe tava cu un grad adecvat de tensiune bazate pe centru dimensiune de tava, nu prea largi sau prea strâmte.Vă rugăm să exploreze metode specifice cu propria ta mașină.

2. Durata de viață și de înlocuire: nu putem face promisiuni corecte despre durata de viață (cu feedback-ul clienților 1-5 luni), pentru că de turnare lățime, rasina compozitie, frecvența de utilizare, modelul înălțime și personal obiceiurile de utilizare ale fiecărui dispozitiv nu sunt toate la fel, astfel încât nivelul de trai nu poate fi dat.Vă rugăm să înlocuiți film în momentul în care suprafața filmului este grav zgâriat și elasticitatea dispare.

Aplicabile model:

Pentru ANYCUBIC FOTON

Pentru EZ3DX X-5 X-6

Pentru COPIL-LCD1268-A1

Pentru Makex m-bijuterii m-o

Pentru MICROMAKE

Pentru MINIQ

Pentru MouldX

Pentru Nova3d

Pentru SPARKMAKER

Pentru Uniz Slash

Pentru X-CUBE

Pentru XMAKE

Pentru Duplicator 7

Pentru ELEGOO Marte

Pentru MAI Portocaliu

Notă:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

5 X FEP Filme

Etichete: fep, 3d dlp printer, fundul curat, elegoo saturn, rășină mult imprimantă 3d, Imprimare 3d hotend, skr, voron, 03 duza imprimantă 3d, fep film.

Numărul De Model SLA/LCD FEP Film 0,1 mm Grosime
Tip De Element Căldură Hârtie
Grosime 0,1 mm
Nume De Brand HAIMAITONG
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

5pcs/lot 200x140mm FEP Filme 0,1 mm Grosime pentru SLA DLP LCD 3D Printer Plastic Suprafață Netedă Foton Rășină DLP 3D Printer

5pcs/lot 200x140mm FEP Filme 0,1 mm Grosime pentru SLA DLP LCD 3D Printer Plastic Suprafață Netedă Foton Rășină DLP 3D Printer

Produse similare

Compara