MSLAM Marirea Sanilor Marirea Promova Complet Elasticitatea Cresterea Sanilor Lift Firming Masaj Dimensiune Bust de Îngrijire a Corpului

Produs nou

In stoc

42.68lei

Adauga la lista dorintelor

MSLAM Marirea Sanilor Marirea Promova Complet Elasticitatea Cresterea Sanilor Lift Firming Masaj Dimensiune Bust Grijă Crema de Corp

▶ MSLAM MARIREA SANILOR

* Crearea Cel Mai Natural Sanii

* Caietul de sarcini: adresa de e 60g/2.11 fl.oz

* Efecte: Plantele de sân esență, hranitoare piept de piele, având o afinitate pentru piele san, poate în mod eficient strângeți piept părți ale pielii, piept de satietate, fermitatea, înfrumuseța rău piept, a restabili curba fermecătoare, delicate elasticitatea.

MSLAM MARIREA SANILOR 60g

[ lngredients ] : Glicerină, ulei Mineral, stearil alcool Cetilic, Polytwo metil siloxan, nucă de Cocos (COCOS NUCIFERA) ulei, Poli twomethyl siloxan, Poli două metil siloxanol, stearat de Glicerol,PEG-100 stearat, Polysorbitol ester-60, Trandafir(ROSA RUGOSA)de apă de flori, Alantoină, EDTA două sodiu, Bis (QiangJiaji)imidazolidin uree.

[ Tipurile de piele ] : Acest produs este potrivit pentru femeile adulte over18 de ani.

[ Perioada de valabilitate ] : 3 ani

Nu piept diminua frumusetea ta?

Uscat și plat

Dysplasina

Postpartum sagging

Deformationg de expansiune

Caracteristicile produsului

--1. Licitație Hidrata pielea

--2. Puternic ajuta la îmbunătățirea

--3. Plin de elasticitate

-FRUMUSEȚEA DE CURBA

▶ Selecție de ingrediente din plante ajută la stimularea secundară de dezvoltare a sanilor, de a face sanii mai completă și mai atractiv.

--1. De nucă de cocos conține o cantitate mare de proteine vegetale și 17 tipuri de aminoacizi: necesar de către organismul uman și zinc, icalcium, fier și alte oligoelemente.Vitamina E conținută în ea poate menține femei vitalitate tinerească.Bogat de zinc poate promova femei dezvoltarea de sân, și de magneziu poate îmbunătăți pielea sistemului de circulație, riboflavina fosfolipide este un sistem avansat de combustibil pentru a crește piept dreptate.

--2. Colagen sustine corpul curba și reflectă baza materială de la piept în poziție verticală.lt poate crește elasticitatea de la piept și este un nutrient indispensabil pentru mărirea sânilor și menține elasticitatea.Rolul colagenului în consolidarea lor matern nu este limitat la creșterea volumului de san.lt este mai important.Funcția lor este de a ridica sânii căzuți și moale sânii, astfel încât sânii sunt bine fixate pe piele din nou, și aspectul tineresc al sanilor poate fi prelungit.

--3. Esență de trandafir este bogat în minerale și vitamine, care pot promova la san pentru a expulza toxinele în exces, face piept mai sanatos, face piept pielea mai elastica, menține normală formă de sân, și pentru a evita lăsarea sânilor.

Te face puternic și încrezător

--1. Ține-ți pieptul ferm și sagging, ține piept tineri

--2. Promovează proliferarea celulelor mamare, adipocite si celule de țesut, și să modifice nestingherit de stat celulelor mamare.

--3. Furnizarea de nutriție și hidratare pentru pielea de sân, pentru a îmbunătăți pielii inegală

tonul, face pielea umedă, delicată și netedă.

1+1>2

--1. Conține mai multe tipuri de extracte de plante, care pot promova piept de celule, pentru a îmbunătăți uscat și plat, sâni pentru femei.

--2. Conține mai multe tipuri de extracte de plante, care pot promova piept de celule, pentru a îmbunătăți uscat și plat, sâni pentru femei.

--3. Furnizarea de nutriție și hidratare pentru pielea de sân, pentru a îmbunătăți tonul inegale pielii, face pielea umedă, delicată și netedă.

COMPARAREA EFECTELOR

METODA DE UTILIZARE

--1. Ia o cantitate adecvată de acest produs si frecati-l în palma;

--2. Masaj ușor într-o mișcare circulară de-a lungul pieptului apăsați în jos la gât;

--3. Țineți piept în mâinile tale și împingeți-l ușor în sus;

--4. Puneți-vă mâinile de pe sternul și masaj spre axile.

Etichete: belay ser, crema de sân, fund mare crema, măsline pompa de pulverizare, rapid de marirea sanilor, dimensiunea de marirea sanilor, femei de san crema de masaj, laikou ser, neutrogena, benelli 600 de parbriz.

Numărul Certificatului De 2019017648
Certificare GZZZ
Data De Expirare Trei ani, Delicat Elasticitate
NET WT 60g
Funcția Strângeți Piept, Piept De Satietate, Fermitatea
Control De Calitate Calificat, În condiții de siguranță și eficient
Gen De sex feminin
Tip De Element Crema, Eficiente Marirea Sanilor, îngrijirea sânilor
Utilizarea Corpul
Origine DE(Origine)
Potrivit pentru Diferite tipuri de piele, De Zi Cu Zi Bust De Îngrijire
Efect Înfrumuseța Rău Piept, Promova cresterea sanilor
Țara/Regiunea de Fabricație China
Ingredient Ulei De Cocos, apa de flori de trandafir, etc
Numele Produsului MSLAM Marirea Sanilor
Numărul de Bucăți O Unitate
fragrance Miros De Lumină
Nume De Brand LAIKOU
Numărul De Model MSST002
Utilizare pentru Dysplasina, Postpartum Sagging, Deformationg, Uscat, Apartament
Caracteristică Hranitoare, Plante De Sân Esența, Restaurare Fermecător Curba

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

MSLAM Marirea Sanilor Marirea Promova Complet Elasticitatea Cresterea Sanilor Lift Firming Masaj Dimensiune Bust de Îngrijire a Corpului

MSLAM Marirea Sanilor Marirea Promova Complet Elasticitatea Cresterea Sanilor Lift Firming Masaj Dimensiune Bust de Îngrijire a Corpului

Produse similare

Compara