40 de Lame, Compatibil cu Exploreze pentru Cricut Cutter, de 45 de Grade de Tăiere Înlocuire Lama

Produs nou

In stoc

16.32lei

Adauga la lista dorintelor

[40PCS pentru Cricut de 45 de grade cu Cinci puncte de Înlocuire Lame]- Aceste 45 de grade pentru Cricut punctul de amendă lame de taiere sunt folosite mai ales pentru uz general de tăiere pe termen mediu-greutate materiale ,cum ar fi sclipici, hârtie, staniol carton, folie adezivă, bord poster, și computerul de hârtie, vinil, autocolante.

pentru aceste Cricut lame de cuțit foarte durabil și ascuțit, să reziste la uzură și lacrimă pentru tăieri lungi ore.A se manipula cu grijă și vă rugăm să deconectați aparatul înainte de a înlocui lama.

[Compatibilitate]- Astea pentru Cricut Lamele sunt perfect compatibile cu Cricut Explora Air 2/Aer/Filtru/ Exprimare.Pentru aceste Cricut lame de schimb va păstra crafting pe drumul cel bun, dacă vom crea o carte, album, cadou personalizat, petrecere de Craciun decor de perete.

[Materialul de tăiere]- Astea pentru Cricut lame de taiere efectua bine pentru media de tăiere de până la 0,25 mm grosime.pentru Cricut filtru de lame ar putea fi utilizate pentru a reduce prin mai gros și mai dens materiale, cum ar fi sclipici, hârtie, folie adezivă, și computerul de hârtie, pal, ștampila material, grosime carton, foi de spumă, carton, lemn de balsa, și unele țesături.

[Cricut Accesorii Atenție]- Astea pentru Cricut Explora lame putut ajusta automat adâncimea nevoie să taie, și toate lamele trebuie să fie ajustate manual pentru stabilirea lungimii unghi sfat în funcție de diferitele tipuri de lame sau diferite materiale de tăiere.Vă rugăm să verificați de tăiere efect după setarea corespunzătoare adâncimea de tăiere.

Lungimea lamei: 24mm +/- 1mm

Diametru lama:2mm

Compatibil Modele De Mașini:

pentru Cricut Explora Aer

pentru Cricut Explora Air 2

pentru Filtru Cricut

pentru Cricut Exprimare

culoare:rosu

Material:metal

Conținutul Pachetului:

40 *45 degreeFive Punct Lame de Taiere(Capac Roșu)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: cutit de buzunar, cricut usor de presă, cuțit, cricut bucurie, cuțit bucătar-șef linie dreaptă, hârtie de aur, hârtie de ceară, ori de cuțit, cricut filtru, foita de aur de hârtie.

Origine NC(de Origine)
Tip Multi Cuțit
Numărul De Model Instrumente
Material Mâner Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand NoEnName_Null
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Materialul Lama Din Oțel Inoxidabil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

40 de Lame, Compatibil cu Exploreze pentru Cricut Cutter, de 45 de Grade de Tăiere Înlocuire Lama

40 de Lame, Compatibil cu Exploreze pentru Cricut Cutter, de 45 de Grade de Tăiere Înlocuire Lama

Produse similare

Compara