Costum de Băiat Costume pentru Nunti broderie SequinsTerno Infantil Costum Enfant Garcon Mariage Disfraz Infantil Băieți Costume

Produs nou

In stoc

1 245.81lei

Adauga la lista dorintelor

"ÎNGER COCO" copii rochie de seara este potrivit pentru fete și băieți, cu o înălțime de 90-160 cm.Unele high-end rochii de seara pot fi personalizate.Pentru fete și băieți, cu o înălțime de 130-160 cm, puteți consulta serviciul clienți înainte de cumpărare.

100% handmade designer aparține rochie unic.Complet brodate de mână, procedura este foarte complicată, nu doar o rochie, este o operă de artă, vă rugăm să nu-l măsoară prin prețul de un obișnuit rochie.Vă rugăm să respectați designer dificultate în personalizare.

Deci, dacă vă sunt performante, hosting, rochii de mireasa, celebrity awards, petreceri de sfârșit de an și a altor ocazii, puteți atrage atenția oamenilor.

Suntem una dintre cele mai bune branduri din China.

La prima linie a modei, noastre high-end personalizate nunta si rochie de seara marci apărut pe piața internațională de pista de la New York Fashion Week Primavara/Vara 2019.

Unele high-end rochii de seara pot fi adaptate.Oferim bust, talie, șold și înălțime, vă putem oferi personalizare personalizate.Culori personalizate și dimensiuni personalizate sunt binevenite.

Vă rugăm să alegeți dimensiunea corespunzătoare în funcție de înălțimea copilului dumneavoastră.

Pentru înălțimea "90cm", vă rugăm să selectați "3T",

Pentru înălțimea "100cm", vă rugăm să selectați "4T",

Pentru înălțimea "110cm", vă rugăm să selectați "5T",

Pentru înălțimea "120cm", vă rugăm să selectați "6T" sau "7T",

Pentru înălțimea "130cm", vă rugăm să selectați "8T" sau "9T",

Pentru înălțimea "140cm", vă rugăm să selectați "10T" sau "11T",

Pentru înălțimea "150cm", vă rugăm să selectați "12T" sau "13T",

Pentru înălțimea "160cm", vă rugăm să selectați "14T" sau "15".

Pentru mai gras copii, pentru a alege o dimensiune mai mare.

Sfat: Acest lucru este de 100% reale de fotografiere.Îți promit că vei primi exact aceeași fotografie pe fotografie rochie.Noul magazin deschis, în scopul de a câștiga credibilitate, acum toate rochiile pot fi livrate gratuit.Normal generale de transport și logistică timp este de 25-40 de zile.Dacă timpul tău este urgentă, vă rugăm să alegeți DHL sau FedEx, timpul de livrare este de 3-7 zile.

Etichete: linen suit women, dykem fete costume, costum menajera, costumul, garcon, bambus periuta de dinti, costum de băieți nunti, costum de băiat, sacou model, băiat copil.

Stil Formal
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Intervalul De Vârstă 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Guler Dintata
Sezon Primavara Si Toamna
Numele Departamentului Copii
Fata Stil Apartament
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Tip De Element Se potriveste
Nume De Brand ANGEL COCO
Material BUMBAC, Mătase, Cașmir, Poliester, Polietersulfonă, Fibra De Bambus, Raionul, Lână, MICROFIBRA, Nailon, Lycra, Spandex, ModaL, Vascoza, Lenjerie de pat, Acetat, Acril
Numărul De Model 0798
Gen Baieti
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid
Tip De Închidere Singur Pieptul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Costum de Băiat Costume pentru Nunti broderie SequinsTerno Infantil Costum Enfant Garcon Mariage Disfraz Infantil Băieți Costume

Costum de Băiat Costume pentru Nunti broderie SequinsTerno Infantil Costum Enfant Garcon Mariage Disfraz Infantil Băieți Costume

Produse similare

Compara