Jacquard Acoperă Scaun Solid De Culoare Spandex Stretch Husa Pentru Scaun Pentru Luat Masa Anti-Murdar Elastic Banchet De Nuntă Scaun Caz Decor Acasă

Produs nou

In stoc

37.52lei

Adauga la lista dorintelor

1/2/4/6/8 Buc Scaun De Acoperire Jacquard Spandex Solid Intindere Simplu Banchet De Nuntă Scaun De Acoperire Petrecere Acasă Decor Sala De Mese Husa Scaunului 8 Culori

Descriere

Caracteristică

8 Culori Disponibile

Materiale: 92% Poliester 8% Spandex Tesatura Jacquard.Tesatura moale face pentru un simt confortabil și transformă scaun vechi în nou.

Moda si design simplu, ei bine, potrivit pentru covor,dulap și perete,va oferi un aspect elegant și confortabil mediu de mese pentru familia și prietenii.

Suportabil și rid gratuit.

Poate fi instalat și curățat cu ușurință.Mașina de spălat cu rece, Nu Inalbitor, uscare Redus, Nu de Călcat.Scaun de acoperire este Anti Acarieni, rezistent la apă și Anti ulei.

Acest scaun acoperă cu întinse se pot potrivi 95% acasă mese, scaune și aproape toate scaune de luat masa.Utilizate pe scară largă pentru casa, bucatarie, hotel, birou, nunta, petreceri, aniversari sau alte evenimente speciale.

Caietul de sarcini

Material: 92% Poliester 8% Spandex Tesatura Jacquard

Culori: 8 culori pentru alegerea ta

Greutate: aproximativ 22 0g

Costum Scaun Dimensiuni:

-Lungime spate: 40 - 50 cm(1 6 "- 20 " )

-Înapoi Înălțime: 4 5 - 60 cm(1 8 "- 2 4 " )

-Lungime scaun: 40 - 50 cm(1 6 "- 20 " )

-Lățime șezut: 40 - 50 cm(1 6 "- 20 " )

-Loc Grosime: 5 - 15cm( 2 "- 6 " )

Pachetul Inclus

Scaun De Acoperire*1/2/4/6/8

(Scaunul nu este inclus.)

Notificare

1.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual.

2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

3.Culoarea ar putea fi ușor diferită, pentru că din diferite lot de producție este schimbat, vă rog să observați și să cumpere.

Despre transport

Ne va livra elementul(s) în termen de 7 zile lucrătoare după efectuarea plății,.vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata.

Dacă nu obține bunuri după 60 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, vom asistent pentru a rezolva problema.

Notificare

Pentru China Post Air Mail, de obicei, ia 10-60 zile lucrătoare pentru a ajunge(de Transport maritim în Brazilia durează aproximativ 30 la 90 de zile.

Pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,Este nevoie, de obicei 14-90 zile lucrătoare pentru a ajunge.

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,oferă un Număr de Urmărire, care Numai pot fi urmărite în China.Dacă aveți nevoie de un Număr de Urmărire, care pot fi urmărite în local țară, vă rugăm să Alegeți de Transport prin China Post Air Mail Înregistrată.

Politica De Returnare

Se întoarce acceptat în termen de 15 Zile de la sosirea coletului.

Feedback-ul

În cazul în care produsele și serviciile de la noi sunt îndeplinite,feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de Vânzător Detaliate Evaluări este foarte apreciat.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de feedback pozitiv de la tine.

Atunci când rata de transport maritim parte , vă rugăm să luați afaceri internaționale în considerare.

Ne propunem să asigurați-vă că aveți plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.

Am înțeles sentimentul și frustrări s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea șansa de a rezolva orice problemă.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări sau cereri,vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,vom fi bucuroși să-asistent.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la tine cât mai devreme posibil, cu toate acestea,din cauza diferenței de fus orar,nu poate fi capabil de a răspunde imediat.Te rog da-24 de ore de afaceri pentru noi pentru a vă răspunde,vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: scaun scaun acoperi, budgie feeder, scaun de acoperire pentru, copilul confetti, joaca-te cu apă, pat net, unicorn perete, copilul elf, racii jucărie, cat teaser bagheta.

Setați Tipul Da
Stil Europa
Model Simplu Vopsit
Utilizarea Scaun Banchet, Hotelul Scaun, Scaun Nunta
Material Spandex / Poliester
Numărul De Model 420532
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Jacquard Acoperă Scaun Solid De Culoare Spandex Stretch Husa Pentru Scaun Pentru Luat Masa Anti-Murdar Elastic Banchet De Nuntă Scaun Caz Decor Acasă

Jacquard Acoperă Scaun Solid De Culoare Spandex Stretch Husa Pentru Scaun Pentru Luat Masa Anti-Murdar Elastic Banchet De Nuntă Scaun Caz Decor Acasă

Produse similare

Compara