CYCLINGBOX 4200mAh Fața Biciclete Lumina 1300LM Biciclete Lumina USB Reîncărcabilă Lanterna Puternica MTB Lampa Far cu LED-uri de Lumină din Spate

Produs nou

In stoc

36.60lei

Adauga la lista dorintelor

CYCLINGBOX Biciclete MTB Faruri USB Reîncărcabilă L2 Road LED Biciclete Lumina din Față 15W 1300LM 4200mAh Ciclism Lampă de Cap

Caracteristică:

1. Baterie scăzut de protectie: Cand tensiunea bateriei este mai mică de 3.0 V, numai low-luminozitate echipamentul poate fi pornit, iar atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 3.0 V, se va sări direct la low-luminozitate.Atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 3.0 V, va ieși de joasă tensiune de protecție de stat;

2. Umanizat întrerupător: apăsați și țineți apăsat pe orice treapta a închide; a folosi orice unelte pentru mai mult de 5 secunde, singur comutator off;

3. Rotativ de bază: baza poate fi rotit de ±15° pentru a ajusta mai bine direcția de lumini;

4. Quick-release suportul este ușor de demontat;

5. Evidențiați 1300 lumeni: 190 de metri distanță de iluminat;

6. Baterie de mare: 4200mAh capacitate mare, viata lunga a bateriei.

Caietul de sarcini:

Lampă față:

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: 103x34x30mm/4.05*1.34*1.2 în

Greutate netă: 233g

Culoare: Negru

LED-uri:

Lampa de șirag de mărgele: L2 LED

Lampa de șirag de mărgele de viata: 10000 ore

Culoare lumina: Alb

Putere: 15W

Moduri: 6 moduri:

Click pentru a comuta constant modul de lumină: lumina de mare (1300 lumeni)-mediu de lumină (650 lumeni) lumină scăzută (400 lumeni)

Dublu click pentru a comuta pe modul intermitent: intermitent rapid (1300 lumeni)-SOS (1300 lumeni)-izbucni intermitent (1300 lumeni)

Luminozitate: 1300lm

Rezistent la apa clasa: IPX6

Baterie: 4200mAh litiu-polimer baterie (inclus)

Durata: 3.6-5.2 sec

Distanță de iluminat: 190m/623.3 ft

Întrerupător: de mijloc apăsați comutatorul

Baterie Reîncărcabilă: Da

Modul de încărcare: Micro USB de încărcare

Aplicabile țeavă de diametru: 22-35mm/0.86-1.37 în

Certificare: CE

Utilizarea produsului: noapte de echitatie de iluminat

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Nu va fi o anumită abatere în greutate.

Culoarea cablu USB este aleatoare.

1 x Biciclete Lumina (Inclusiv Baterie)

1 x Cablu USB (Culoare Aleatorii)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.Dacă

elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la 9gaguri.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe 9gaguri.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: bicicleta jersey bărbați, cap de biciclete lumina reîncărcabilă, bicicleta lanterna, bicicleta din spate lumina usb linii, lumini pentru biciclete reîncărcabilă, gobik jersey, l2 lanterna, bicicleta far, bicicleta lampă cu led-uri, lanterna bicicleta retro usb.

Certificare Nici unul
Alimentare Alte
Montare De Plasament Cadru
Numărul De Model Bicicleta
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CYCLINGBOX 4200mAh Fața Biciclete Lumina 1300LM Biciclete Lumina USB Reîncărcabilă Lanterna Puternica MTB Lampa Far cu LED-uri de Lumină din Spate

CYCLINGBOX 4200mAh Fața Biciclete Lumina 1300LM Biciclete Lumina USB Reîncărcabilă Lanterna Puternica MTB Lampa Far cu LED-uri de Lumină din Spate

Produse similare

Compara