Gaming Mouse Pad de Blocare Marginea Calculator Pc Laptop Play Mat Mousepad Viteza/control Versiune De Dota 2, Starcraft Cs Go Overwatch

Produs nou

In stoc

14.66lei

Adauga la lista dorintelor

Prezentare: Acest mouse pad este foarte rece, moda și practcal pentru birou si gamer.Acest mouse pad este cel mai bun cadou pentru Iubitorii de Joc.

Prieten rus notă: vă Rugăm să completați în receptor numele complet în ordine.( prima mijlociu și numele de familie )

Dimensiune produs: control versiune : 300 x 250 x 3 mm viteza versiune : 300 x 250 x 3 mm

Imagini De Produs:

viteza versiune

controlul de versiune

După-vânzare de Servicii:

Despre Plata 1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.Transport și Livrare 1.Singapore post : Despre 15-35 de Zile pentru a ajunge, 2.China Post Air Mail : Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge. 3.DHL:Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge 4.EMS:Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge, Despre Feedback-ul 1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Despre Plată

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport și Livrare

1.Singapore post : Despre 15-35 de Zile pentru a ajunge,

2.China Post Air Mail : Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge.

3.DHL:Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge

4.EMS:Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge

Despre Feedback-Ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: antrax tricou, starcraft 2 cifre, ninja șarpe, 900x400 mouse pad, adult masca de piele, overwatch 2 mat, doom poster, diy monitor, starcraft jucărie, starcraft.

Nume De Brand Noua Lume
Pachet No
Stil Protecția Împotriva Radiațiilor, Alte
Numărul De Model GAO011
Material Cauciuc
Produse De Stare STOC
dimensiune 250x300x3mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Gaming Mouse Pad de Blocare Marginea Calculator Pc Laptop Play Mat Mousepad Viteza/control Versiune De Dota 2, Starcraft Cs Go Overwatch

Gaming Mouse Pad de Blocare Marginea Calculator Pc Laptop Play Mat Mousepad Viteza/control Versiune De Dota 2, Starcraft Cs Go Overwatch

Produse similare

Compara