3-în-1 Perie de Curățare Faciale Rotative Perie de Curățare Curățare Profundă a Pielii Excitat Pete Negre Machiaj Remover Instrument de Frumusete

Produs nou

In stoc

86.57lei

Adauga la lista dorintelor

3-în-1 Perie de Curățare Faciale Rotative Perie de Curățare Curățare Profundă a Pielii Excitat Pete Negre Machiaj Remover Instrument de Frumusete

Electric silicon curat, care nu va afecta fata.Face să vă cădea în dragoste cu spălarea feței.Curățare Facial, de întinerire a pielii, exfoliere mic expert.Te face mai frumos, este cel mai bun cadou perfect pentru familie sau prietena foarte recomandat *în ceea ce Privește produsul, 5 motive pentru care te va iubi nostru perii faciale! 1. PX6 nivel rezistent la apa, întregul corp este rezistent la apă, chiar și atunci când a lua o baie la domiciliu, acesta poate fi folosit pentru a curăța porii! 2. Lotiune de curatare faciala cu 3 perii de înlocuire, potrivite pentru diferite tipuri de piele. (Ten Normal, ten uscat, ten gras și combinație de piele), silicon perie de cap este conceput pentru piele sensibila si subtire, moale si confortabil.Perie moale adânc perie de curățare curăță porii și elimină pielea moartă 3.4 tipuri de intensitate, de la slab la puternic, puteți alege intensitate corespunzătoare pentru a curăța sau masaj fata.După utilizare continuă, se poate asigura că porii sunt curățate, ceea ce face pielea mult mai netede si mai sanatos 4. Tehnologia de încărcare fără fir, încărcare RAPIDĂ wireless pentru 2 până la 3 ore va dura 4 săptămâni.Puteți utiliza această perie de curățare în timp ce călătoresc, este cu siguranta cadoul perfect pentru orice ocazie. 5. Design Elegant, elegant, cu linii curate și drăguț roz/albastru, maner ergonomic design, se simt mai confortabil.

1. Eficient efect de curățare: perie viteza este 280rpm, care este mai eficient pentru curatare profunda a pielii, chiar și mai moale, și puterea sa este de 7 ori mai puternică decât cea de curățare mâinile singur.

2. 4 capete de perie poate satisface nevoile dumneavoastra diferite: 4 diferite capete de schimb poate satisface toate nevoile pielii.

3. Două viteze one-cheie de control: moale la viteza mica, potrivit pentru deteriorarea pielii sau fragilitatea,

Chiar și pentru pielea foarte sensibila condiții;

De mare viteză de dezvoltare, potrivit pentru curățare profundă și confort

Efectuați o curățare mai amănunțită.

4. Reîncărcabilă USB: Built-in baterie cu litiu, este nevoie de 2 ore pentru a încărca complet și poate dura aproximativ 3 săptămâni.

Și este foarte convenabil oriunde.Ușor de utilizat.

Potrivit oamenilor:

1. Persoanele cu alergii ale pielii

2. Intotdeauna mi-am simt ca fata mea nu este curat

3. Mari tenul gras si piele inegale

4. Puncte negre, acnee, pielea inchisa la culoare

5. Pielea care pare dur și nu suficient de bine

6 pielea este foarte subțire, și acesta va fi un pic dureros cu un prosop.Nu este potrivit pentru persoanele cu roșu de sânge

Pentru pielea cu problemele de mai sus, este mult mai potrivit pentru a folosi o perie de curățare pentru a ajuta la fața ta o spală.După adăugarea de apă și ulei, scopul principal este de a curata profund pielea, curata porii și să păstreze pielea mai bine.Dacă cea mai mare caracteristică a acestui perie de curățare faciale este că se poate curăța fața, fără a deteriora pielea.

Reîncărcabilă dinamic masaj facial cleanser folosește super-moale micro-fizică rotativă de curățare și masaj principii, care poate elimina în mod eficient faciale murdărie, ulei și reziduuri cosmetice, se estompeze liniile fine si petele, elimina stratul cornos, pentru a preveni acnee și de a promova absorbția cutanată a produsului.Pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii.

noi oferim

1. Expediate în termen de 24 de ore

2. Servicii pentru clienți de încredere personalul va rezolva problema în termen de 24 de ore de lucru pe zi.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați în orice moment.

Etichete: Machiaj, perie cu aer, încărcător de telefon, mac demachiant, foreo luna, stick usb, set de machiaj, dr pen, pensulă machiaj, graficul.

Nume De Brand Edieu
Function1 Intinerirea Pielii
Commodity Quality Certification ce
Culoare Albastru/Roz
Sursa De Alimentare Încărcător USB
Origine NC(de Origine), NC (de origine)
dimensiune 198 * 74 * 65mm
Tip fata perie
Function5 Elimina Pielea Moarta
Capacitatea Bateriei 2000mAh
Procesul De Fabricație mașină de standarde
Funcția 6 Perie De Curatare
Function3 Fermitate
Function10 De Îngrijire A Pielii
Model Perie De Curățare Facială
Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Tensiune 110V (not included) -220V (not included)
Funcția4 curățare facial
Function9 Elimina pete de grăsime
Modul De Putere Încărcare USB Dock
Material silicon + ABS
Funcția Albire
function7 Perie de curățare și masaj
Standard Rezistent La Apa IPX-5
Function2 de hidratare a pielii
Suport direct mail/en-gros/livrare rapida
Function8 Curățați pielea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

3-în-1 Perie de Curățare Faciale Rotative Perie de Curățare Curățare Profundă a Pielii Excitat Pete Negre Machiaj Remover Instrument de Frumusete

3-în-1 Perie de Curățare Faciale Rotative Perie de Curățare Curățare Profundă a Pielii Excitat Pete Negre Machiaj Remover Instrument de Frumusete

Produse similare

Compara