SIGUR CA un Corset Talie Antrenor Neopren Sauna Belt Pentru Pierderea în Greutate Femei Cincher Body Shaper Burtica Control de Fitness Centura

Produs nou

In stoc

47.97lei

Adauga la lista dorintelor

Notă: Nu poate fi un miros special doar după primirea acestuia, este recomandat să-l spele și să-l poarte după încercarea pe

Caracteristici Si Specificatii

Material: Shell:Poliester 100%;Captuseala: Neopren 100%

Marime: S,M,L,XL,2XL,3XL

►MODERNIZATE TESATURA◀ neopren strat (2.0 mm grosime) va crește zona abdominală temperatura (Efect de Sauna), se va duce să transpire și remodela și de a reduce depozitele de grasime.Stratul interior a fost conceput pentru a absorbi transpiratia, astfel încât nu veți simți inconfortabil.

►MAXIMIZA FIRMĂ de CONTROL◀ Vine echipat cu două reglabil și durabil benzi velcro pentru sprijin puternic și de a spori de compresie în jurul valorii de burta si talie.

►SUPORT SPATE & CORECTAREA POSTURII◀ 3 flexibilă spirală din oțel oase oferă sprijin în spate, care permite cincher pentru a ajuta la ameliorarea dureri de spate și de a corecta postura.De asemenea, ajută pentru a evita cincher de rulare până când scaunul sau muta.

►RAFINA TALIA TA◀ Interior cincher fermoar curea poate lucra ca tuck centura pentru a aplatiza stomacul instantaneu și exterior velcro curea ascunde umflaturi pe abdomen pentru a crea o burta buna, consolidarea antrenament și forma taliei pentru a fi mai subtire.

►EFICIENT BRÂU◀ Talie trimmer centura poate în mod eficient firmă de control flasc de grăsime în abdomen și talie pentru a face corpul tau exista noduli sau umflaturi sau vrac, care poate face corpul tau ajunge înapoi la forma sa inițială, oferindu-vă o frumoasă figură clepsidră.

►CREȘTE ARDEREA GRASIMILOR◀ material Neopren ajută ridica corpul nostru temperatura miezului și a menține corpul cald, doar ca o saună jurul abdomenului,te face sa transpiri de 3 ori mai mult decât oricând înainte și creșterea calorii ardere pentru un antrenament mai eficient.De asemenea, vă ajută să arde de grăsime în abdomen, talie și înapoi, ajutându-vă să piardă câțiva centimetri într-o perioadă scurtă de timp, mai ușor și mai rapid pentru a obține un efect de slăbire.

►POSTPARTUM SHAPEWEAR◀ Acest produs suficient de puternic pentru a fi folosit ca un os de formare talie corset.Aceasta stimulează activitatea termică și ridică ușor underbust, puteți controla cu ușurință burtica doar punându-l să ia de centimetri din talie și de a crea o figură clepsidră și de a promova un mod rapid de recuperare postpartum.

►POTRIVIT OCAZIE◀ cel Mai bun pentru zumba, yoga, gimnastică, fitness, alergare, ciclism și mult mai mult sport,de ardere de grăsime și pierderea în greutate și corp de clădire, pentru a reduce burta dimensiunea și de a spori presiunea pe burta, vă ajută să aveți un frumos forma corpului.Ideal pentru a purta în lucru, sport, petrecere, nunta, intalniri, cumparaturi, piscină interioară și în aer liber, de zi cu zi.etc.

Lista de ambalare

1 x centura de talie pentru femei

Etichete: curea pentru femei, saună cu aburi, cintura curea gucci, margele jartieră centura, shaper, babydoll lenceria, talie antrenor sa, femei lianți și formatorii, corset sexi, designer bucle centura.

Caracteristică 4 De Ardere A Grasimilor
Caracteristică 2 body sculpting
Grosime STANDARD
Decor Nici unul
Nivelul De Control Firma
Caracteristică 3 talie subțire
Sugestiv Sexual No
Suport Tip Sârmă Gratuit
Numărul De Model 1002
Origine NC(de Origine)
Obscene Imagine No
Tip De Element Formatorii
Tesatura Tip Postav
Nume De Brand SIGUR TE PLACE
Shapewear Talie Cinchers
Gen Femei
Material Neopren
Caracteristică 1 Pierde In Greutate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

SIGUR CA un Corset Talie Antrenor Neopren Sauna Belt Pentru Pierderea în Greutate Femei Cincher Body Shaper Burtica Control de Fitness Centura

SIGUR CA un Corset Talie Antrenor Neopren Sauna Belt Pentru Pierderea în Greutate Femei Cincher Body Shaper Burtica Control de Fitness Centura

Produse similare

Compara