Florale Scaun de luat Masa Acoperi Spandex Stretch Scaun Acoperitoare 1/2/4/6/8pcs Elastic Scaun Caz Protector pentru Nunta Decor

Produs nou

In stoc

24.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere Produs

Caracteristici

1.Material Elastic: Utilizarea soft-simt tesatura, textura fina, bun de aer

permeabilitate și de piele-friendly.

2.Stil la modă: diferite culori și stiluri de scaun de acoperire sunt cele mai populare în acest moment, care poate se potrivesc perfect decor casa ta.

3.Scaun potrivit dimensiune: B ack lungime :15.75-19.69 inch/40-50cm, înapoi înălțime:17.72-23.62 inch/45-60 cm ,lățime șezut:17.72-19.69 inch/45-50cm, lungime scaun:17.72-19.69 inch/45-50cm.

4.Avantajele produsului: elasticitate mare și confortabil material se poate adapta la mișcarea corpului uman, și poate menține aspectul frumos al produsului.Scaun capacul este fixat cu banda elastica, care este ușor de instalat, scoateți și se spală.Scaun capacului înfășoară strâns scaun în 360 de grade, așa că nu este ușor să cadă.

5.Usor de intretinut: mașină de spălat, ușor de a menține și de a menține, a păstra aspectul proaspăt după repetate de curățare.Efectua blând cicluri in apa rece separat, și nu folosiți înălbitor.

100% de Brand nou și de Înaltă calitate

Culoare: Ca imagine

Material: Poliester+Spandex

Număr: JW0320

potrivit scaun dimensiuni:

înapoi lățime:15.75-19.69 inch/40-50cm

înapoi înălțime:17.72-23.62 inch/45-60cm

lățime șezut:17.72-19.69 inch/45-50cm

scaunul lungime:17.72-19.69 inch/45-50cm

Vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.

Pachetul include: Acoperitoare*1 buc

Atenție:

1.Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

2.Datorită diferite bucăți de material, modelele prezentate pe același scaun de acoperire sunt ușor diferite, astfel încât vă rugăm să fiți atenți atunci când îl luați!

Picture Show

De plată Există mai multe metode de plată disponibile pe 9gaguri.ro, cum ar fi Alipay, Carduri de Credit,în timp Real, Transferuri Bancare, Plăți Offline (Transferuri Bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.Transport produsele Noastre sunt foarte adecvat, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare, vom prompt livrate.

1.Din cauza Politicii, vă rugăm să ne dea numele complet, dacă sunteți Rusia.Vă mulțumesc pentru cooperare.

2.Postul va fi livrat în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3. Dacă tranzacția este în Hong Kong și China publice vacanță, timp de manipulare ar fi amânată.Vă rugăm să înțelegeți.

4.Dacă nu ați primit bunurile în termen de 45 de zile, pls ne permite 3-5 zile lucratoare pentru verificarea nelivrate pachete înainte de a emite o rambursare.Multumesc Politica de Returnare în Cazul în care elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 5 zile pentru un schimb sau banii inapoi.

Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.

Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Despre Noi

Feedback-ul în Speranța că ne puteți da un feedback bun!Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare.

Sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Etichete: scaun de acoperire stretch, scaun bar, scaun, scaun masa acoperi, scaun pentru bar, președintele mao, scaun rattan, accent scaun, scaun lung, fotoliu, scaun de acoperire pentru sala de mese.

Origine NC(de Origine)
Utilizarea Hotelul Scaun, Scaun Nunta, Scaun Banchet
Setați Tipul No
Material Spandex / Poliester
Caracteristici 5 elastic flexibil, moale detasabil lavabil breathble de Design de Moda
Numele Huse housse de caleașcă
Caracteristici 4 Lavabil Scaun Protector De Acoperire
Caracteristici 3 Huse pentru Mese
Caracteristici Anti-Restaurant murdar Scaun Scaun de Acoperire
Model TIPĂRITE
Caracteristici 2 niversal Detașabil Scaun Protectiv
Numărul De Model JW0320
Stil Europa
Potrivit ocazie Scaun De Birou Acoperitoare, scaun de luat masa acoperitoare
Caracteristici 6 Potrivit pentru toate anotimpurile

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Florale Scaun de luat Masa Acoperi Spandex Stretch Scaun Acoperitoare 1/2/4/6/8pcs Elastic Scaun Caz Protector pentru Nunta Decor

Florale Scaun de luat Masa Acoperi Spandex Stretch Scaun Acoperitoare 1/2/4/6/8pcs Elastic Scaun Caz Protector pentru Nunta Decor

Produse similare

Compara