Alb Umerase din Plastic, Umerașe din Plastic Perfect pentru zi cu Zi de Utilizare Standard, Haine Umerase (Alb, 20 bucăți)

Produs nou

In stoc

59.33lei

Adauga la lista dorintelor

BUCURAȚI-VĂ DE O MIZERIE GRATUIT ȘI DULAP.Nu mai murdar mormane de haine în dulap!UMERASE din PLASTIC au un design super subțire pentru a vă ajuta să maximiza spatiul din dulap în timp ce făcându-l ordonat și organizat!De asemenea, puteți economisi timp pe pansament ca va fi capabil de a găsi haine mai rapid și mai ușor!

CALITATE DE TOP NOTCH.Nostru robust și durabil cuier organizatorii sunt garantate pentru a sta utilizare repetată!Din plastic armat cu marginile adaugă stabilitate și să ofere suport mai bun pentru dumneavoastră standard de îmbrăcăminte, cum ar fi tricouri, rochii sau pantaloni precum și pentru haine grele sau jachete!

MATERIAL PRIETENOS.Nostru alb umerase din plastic au o curată și netedă oferă cea mai bună valoare instrument de organizare pentru dulapuri și dulapuri.Nu sunt dur sau margini ascuțite ca și alte umerase, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre orice daune, cutele nedorite sau urme pe haine.

BUILT-IN DE UMĂR CANELURI.Nostru versatil spălătorie umerase sunt potrivite pentru copii și îmbrăcăminte pentru adulți, dar poate fi de asemenea utilizat pentru alte accesorii!Proiectat cu dintata umeri, aceste nealunecoase umerase sunt mare pentru agățat cravate, curele, șaluri, curea subțire tricouri, tancuri și femei, lenjerie, cum ar fi sutiene, camasi de noapte, și cămășuțe.

culoare: Alb

material: plastic

Conținutul Pachetului:

20 x umerase

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: desene animate umerase din plastic, pliabil umerase din plastic, gros umerase din plastic, alunecare de umerase din plastic, copilul umerase din plastic, greu umerase din plastic, larga de umerase din plastic negru, femei umerase din plastic, plaja umerase din plastic, din plastic alb clip umerase.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Alb Umerase din Plastic, Umerașe din Plastic Perfect pentru zi cu Zi de Utilizare Standard, Haine Umerase (Alb, 20 bucăți)

Alb Umerase din Plastic, Umerașe din Plastic Perfect pentru zi cu Zi de Utilizare Standard, Haine Umerase (Alb, 20 bucăți)

Produse similare

Compara