Personalizabil 20ft*10ft D=6M/20ft gonflabila Curcubeu arc de Publicitate de brand nou

Produs nou

In stoc

201.86lei

Adauga la lista dorintelor

Personalizabil 20ft*10ft D=6M/20ft gonflabila Curcubeu arc de Publicitate de brand nou

Parametru:

În afara inaltime: 3m Înălțime interioară: 2.3 m Durata: 6m Interior durata: 4.6 m Diametrul coloanei: 0.7 m Suflantă: Recomandat 330w suflantă (necesită opțional)

Material:

Arcuite tesatura principal este făcut de 300D armat PU acoperite oxford pânză.Cu o speciale anti-uzura îngroșat jos a 1680D (acest jos este mai bine să poarte decât divertisment pânză) Trimite accesorii de instalare să vă instalați fără griji În scopul de a evita dimensiunea nu este potrivit pentru înainte și înapoi pentru a vă aduce nici o problema, Vă rugăm să luați o privire mai atentă la adnotări arată în Curcubeu Arc pictograma.În funcție de mărimea a site-ului, determina exterior durata de gonflabile arc, Dacă aveți dubii, contactați serviciul clienți pentru a oferi un răspuns detaliat

Gonflabile metoda de utilizare:

1. Primul repara cablul de alimentare astfel încât deschiderea sau închiderea magazinului nu este o problemă. 2. Deschide arcul sac, se desfășoară arc, și lega frânghiile de catarame pe partea din față și din spate a arcului. 3. În primul rând a determina durata de arc, pune arcul picioarele în poziția corectă, și repara arcul picioare cu un sac de nisip (saci de nisip este plin de nisip, iar nisipul trebuie să fie pregătite în avans). 4. Selectați corect suflantei să arunce în aer de mucegai și ajusta poziția.Dacă este instabilă, vă rugăm să ajute arcuri pentru a regla arcul și repara direcție.În acest moment, coarda poate fi utilizat numai pentru a stabiliza arcul fără înclinarea înainte sau înapoi, și în Loc de a trage coarda greu, trăgând coarda greu se poate rupe tesatura sau catarama. 5. Acorde o atenție la prognoza meteo cu o zi înainte, folosind arcul.Dacă nu există vânt, aveți nevoie pentru a pregăti o coarda fixa, pune unul sau doi saci de nisip sau cărămizi și alte obiecte fixe.Dacă există un vânt de mai sus nivelul 6, nu ar trebui să pună la arc. 6. În uz, dacă un pieton accidental bate pe sursa de alimentare și arcul se încadrează, atâta timp cât sursa de alimentare este conectat din nou, arcul poate să se ridice din nou.

Notă: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import, este responsabilitatea cumparatorului.

Etichete: publicitare gonflabile cifre, publicitate baloane gonflabile, gonflabile publicitare în aer liber, publicitate gonflabila animal, gonflabile decor de publicitate, transport gratuit publicitare gonflabile, publicitate negru gonflabile, gonflabile baterii de publicitate, publicitate gonflabile scaun, gonflabile publicitare fructe.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand BENYS
DIY Consumabile ELECTRICE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Personalizabil 20ft*10ft D=6M/20ft gonflabila Curcubeu arc de Publicitate de brand nou

Personalizabil 20ft*10ft D=6M/20ft gonflabila Curcubeu arc de Publicitate de brand nou

Produse similare

Compara