De Inlocuit Femei Igienă Electrod Pad Puls Terapie De Masaj Menstrual Feminin Ameliorarea Durerii Accesorii Pentru Mașini De Asistență Medicală Instrument

Produs nou

In stoc

17.11lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristică: 1. Acest produs este utilizat pentru femei și poate scuti de durere bruscă în timpul perioadei menstruale, fără medicație.

2. Electrodul foaie are un aspect fin, elegant margini și fără lipici preaplin, convenabil pentru utilizarea.

3. Adeziv conductiv strat de electrod foaie nu este ușor de a provoca iritații la nivelul pielii, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

4. Adoptă de înaltă calitate, material silicon, tenace și rezistent, lumină greutate, ușor pentru a conecta și de a folosi.

5. Potrivit pentru mai multe părți ale corpului, cum ar fi gât, umăr, talie, coapse, etc., elimina oboseala și de a calma durerile.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Electrod Pad

Material: Silicon

Aplicabile Echipamente: Feminin dureri menstruale relief mașină, analgezic instrument, îngrijire menstruale instrument, puls masaj instrument

Funcția produs: Acest produs poate calma durerea în multe părți ale corpului, cum ar fi: gat, umeri, talie, coapse, etc. Acesta poate accelera în mod eficient circulația sângelui în gât, umeri, talie și coapse, elimina oboseala și de a calma durerile.

Utilizare:

1. Conectați electrodul foaie de la aparat;

2. Curățați cu grijă piesele de contact dintre electrod foaie;

3. Rupeți capacul de protecție, lipire electrod foaie cu precizie pe o parte necesară, și apăsați ușor pe suport cu degetele pentru a face mai ușor de a adera.

Măsuri de precauție:

1. În caz de alergii ale pielii și roșeață și umflătură la lipirea site-ul, vă rugăm să nu mai utilizați-l.

2. După utilizarea electrod pad, vă rugăm să ridicați electrod pad de la marginea acestuia.

3. Vă rugăm să folosiți acest produs de către profesioniști sau sub îndrumarea de profesioniști.

4. Evitați activitățile fizice intense și transpirație excesivă în timpul utilizării.

5. Acolo ar trebui să fie nici o problemă, picăturile de apă și murdărie pe de o parte în cazul în care plasturele este atașat.

6. Fi sigur de a lipi plasturele bine.Utilizarea repetată de patch-uri pot fi colorate cu sebum și transpirație, rezultând în scăderea aderenței și iritarea poate să scadă sau chiar să dispară.

7. Opera cu curentul.

8. Puteți șterge patch cu o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria de pe suprafață.

9. Acest produs este un consumabil, se va pierde activitatea dacă este utilizat pentru o perioadă lungă de timp și trebuie să fie înlocuite în timp.

Lista de pachete: 1 x Set de Electrod Pad (2 buc)

Etichete: manusa de prosop, 22mm teava de esapament, mare electrod tampoane spate, perioada, copilul kit de asistență medicală, ureche masaj, womens health medicina, sanitare prosop, gorillaz tricou, dureri menstruale.

Cantitatea 2 buc/set
Nume De Brand TMISHION
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Electrod Pad
Material Silicon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

De Inlocuit Femei Igienă Electrod Pad Puls Terapie De Masaj Menstrual Feminin Ameliorarea Durerii Accesorii Pentru Mașini De Asistență Medicală Instrument

De Inlocuit Femei Igienă Electrod Pad Puls Terapie De Masaj Menstrual Feminin Ameliorarea Durerii Accesorii Pentru Mașini De Asistență Medicală Instrument

Produse similare

Compara