Nordic Moale de Iarnă Lenjerie de Pat Canapea Acoperi Cuvertura Decor Acasă Tricotate Arunca Pături Pentru Paturi cu Tassel Picătură de Cumpărături

Produs nou

In stoc

68.33lei

Adauga la lista dorintelor

Caietul de sarcini

Material:

100%acril,moale ca lâna

Dimensiuni:

127X172cm inclusiv 10cm ciucure 530g/buc

130x240cm inclusiv 15cm ciucure 710g/buc

Vid de ambalare:

30x30x5cm pentru dimensiunea 127x172cm

45x35x6cm pentru dimensiunea 130x230cm

Culoare:așa Cum se arată

Caracteristică

1.Materialul nu este ușor deformat.Pătură nu se decoloreaza.

2. Delicat si flexibil,Respirabil,sănătatea Mediului.

3.Imaginați-vă obtinerea unui blând full-corp îmbrățișare atunci când sunteți de relaxare pe canapea sau de a adormi.

4.Moale,confortabil si respirabil.

Pachetul Include:

1*Pătură

Notă:Nu poate fi de 1-3cm de eroare și un pic de diferență de culoare pe web de cumpărături

INyahome Pătură

Confortabil la domiciliu lenjerie de pat toată lumea în familia ta va iubi.Suntem mereu visat de noi modalități de a vă ajuta să dormi bine și a obține un plus de confort pe tot parcursul zilei, toate făcute pentru modul în care trăiești, pretul pentru bugetul dvs., și livrate direct la tine cu un zâmbet.

TOATE pentru TINE

Inya Tricot Arunca Pătură amestecuri de diamant model cu franjuri decorative care se va adăuga un clasic și elegant finisare la camera ta.Descoperi caldura pe tot parcursul anului și piele-friendly acrilice arunca pătură, în orice loc, cum ar fi ambalaj-vă cu super pătură moale în timp ce familia seară de film pe canapea, canapea și pat.Ușor arunca pătură poate fi ușor ambalate în geantă de călătorie cu prietenii în toate anotimpurile.Moale, confortabil arunca este modul perfect de a adăuga confort confortabil pe nopți reci. 100% acrilic pături sunt perfecte pentru cei care sunt sensibile la scalarea de fibre de lână.Luxos moale si cald, acest lucru arunca o bucată frumos va accentua casa ta cu unic modern textura si stil.

MÂNĂ-A FĂCUT FRANJURI

A terminat frumos cu franjuri, acest hotel de lux arunca frumos va accentua spațiu cu somptuoase textura si stil.

VERSATIL PĂTURĂ

Lână tricotate ca patura este perfect bucată de accent în camera ta: ca o decorative pentru canapea, canapea sau pat

MATERIAL DE CALITATE

Fabricat din 100% acril moale, tricot nostru arunca pătură ține-te bine in masina de spalat pentru utilizarea pe termen lung.

UȘOR DE CURĂȚAT

Arunca pături sunt ușor de curățat și uscat rapid: se spală la mașină rece și de uscat cu tambur mic.

O companie bună în viața ta

Ultra-moale și Ușor de transportat Inya Acrilice Tricot Arunca Pătură este o alegere perfectă pentru călătorii.Fabulos jacard model și culori neutre revigora arunca pătură cu un elegant și distins aspectul pentru a completa decorarea camerei.Luând pătura acasă și să aibă o bună companie în viața de zi cu zi!

Afișaj Color

Despre transport

Ne va livra elementul(s) în termen de 7 zile lucrătoare după efectuarea plății,.vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata.

Dacă nu obține bunuri după 60 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, vom asistent pentru a rezolva problema.

Data de livrare

Pentru China Post Air Mail, de obicei, ia 10-60 zile lucrătoare pentru a ajunge(de Transport maritim în Brazilia durează aproximativ 30 la 90 de zile.

Pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,Este nevoie, de obicei 14-90 zile lucrătoare pentru a ajunge.

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,oferă un Număr de Urmărire, care Numai pot fi urmărite în China.Dacă aveți nevoie de un Număr de Urmărire, care pot fi urmărite în local țară, vă rugăm să Alegeți de Transport prin China Post Air Mail Înregistrată.

Feedback-ul

În cazul în care produsele și serviciile de la noi sunt îndeplinite,feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de Vânzător Detaliate Evaluări este foarte apreciat.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de feedback pozitiv de la tine.

Atunci când rata de transport maritim parte , vă rugăm să luați afaceri internaționale în considerare.

Ne propunem să asigurați-vă că aveți plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.

Am înțeles sentimentul și frustrări s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea șansa de a rezolva orice problemă.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări sau cereri,vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,vom fi bucuroși să-asistent.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la tine cât mai devreme posibil, cu toate acestea,din cauza diferenței de fus orar,nu poate fi capabil de a răspunde imediat.Te rog da-24 de ore de afaceri pentru noi pentru a vă răspunde,vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: cuvertură de pat, pătură de canapea, capac pat, mișcare paturi, mobilier de living, china transport gratuit, reggee patura cu gluga, cuvertura pentru canapea, pătură caldă, pat lenjerie de pat din bumbac, saltea plaja.

Tesatura Conta 40
Model Periat
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Călătorie, Decorative, Lenjerie de pat
Technics Tricotate
Numărul De Thread 400TC
Stil Simplu
Material 100% Acrilic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Nordic Moale de Iarnă Lenjerie de Pat Canapea Acoperi Cuvertura Decor Acasă Tricotate Arunca Pături Pentru Paturi cu Tassel Picătură de Cumpărături

Nordic Moale de Iarnă Lenjerie de Pat Canapea Acoperi Cuvertura Decor Acasă Tricotate Arunca Pături Pentru Paturi cu Tassel Picătură de Cumpărături

Produse similare

Compara