Non Contact cu Infrarosu Senzor Fotoelectric XKC-001A T F12 Inversa Semnalul de Ieșire 5~12V Gereedschap Instrumente de Măsurare

Produs nou

In stoc

39.76lei

Adauga la lista dorintelor

Non-Contact cu Infraroșu Senzor Fotoelectric XKC-001A-T-F12 Inversa Semnalul de Ieșire 5~12V

Caracteristică: 1. La nivel înalt și scăzut ieșiri oferă doar un nivel ridicat și scăzut de semnal, care este potrivit pentru mic curent de control curent mare, de control curent extern, MCU semnal de recunoaștere și judecata.

2. Puternic anti-interferențe capacitatea,performanța de lucru este mult mai stabil.

3. Smart inducție,non-contact comutator,mai sigur și sănătos.

4. Inducerea unghi este aproape în linie dreaptă.

5. Volum mic,potrivit pentru instalat convenabil în multe locuri.

6. Aplicabile :3C Digitale, Electronică Medicală, io Io, Noua Energie, Militară și Aerospațială, Echipamente de Securitate, Aparate de uz Casnic, Casa Inteligentă, Radio și Televiziune Educație, Iluminat Electronice, Instrumente de Măsurare, Wearables, Electronice Auto, Comunicații în Rețea.

Caietul de sarcini:

Tip De Element:Senzor Optic Infraroșu

Model:XKC-001A-T-F12

De înaltă Și Joasă Nivelul Semnalului de Ieșire: Inversă Ieșire (în zona de detectare de ieșire de nivel scăzut 0V, lăsând de ieșire a senzorului de nivel înalt VCC)

Tensiune de alimentare:5~12V

Distanta:10~150 cm

Lista de pachete: 1 x Senzor

Notă: Inducție la distanță de ajustare: 1. Puneți o bucată de aproximativ 80*80cm kraft bord în partea din față a senzorului de 70cm (10~150 cm, în funcție de cerințele utilizatorului). 2, rândul său, cu privire la puterea 3. Deschideți senzorul capacul din spate și apăsați punct mic buton în colțul din dreapta sus. 4, aproximativ 1~2 secunde, indicatorul luminos este aprins, eliberați butonul și începe să introduceți reglare automată de detectare la distanță.modul.Senzorul și carton rămână staționar și nu poate fi blocat de alte obiecte.După o așteptare de aproximativ 10 secunde, indicatorul se va opri intermitent pentru a salva automat datele și reveni automat la modul normal de funcționare.Reglați distanța pentru a finaliza.Precauții de utilizare: 1. Infraroșu primirea dispozitivului este perturbat de lumină puternică (ordinare lumina de interior nu este afectat, sensibilitatea este redusă atunci când lumina este prea puternică, iar distanța este de aproape).Atunci când instalarea, încercați să evitați lumina directă stralucitoare direct pe sonda pentru a face distanta de detectare a devenit aproape de a afecta funcția. 2. Senzorul infraroșu este principiul de reflexie difuză de lumină.Este ușor afectate de culoarea reflectată de obiect (obiectul fiind simțit).Cel alb cel negru este cel mai apropiat, și de culoare alb-negru sens este destul de diferit.Atunci când utilizați, încercați să nu pentru a plasa un obiect alb în fața senzorului.Evita defecțiunile 3. Atunci când instalați, pentru a evita lucrează într-un mediu cu praf de mare concentrație (concentrația de praf este echivalent cu detectare de obiecte, aceasta va cauza ca senzorul să funcționeze incorect) pentru a evita o defecțiune.La nivel înalt și scăzut ieșiri oferă doar un nivel ridicat și scăzut de semnal, care este potrivit pentru mic curent de control curent mare, de control curent extern, MCU semnal de recunoaștere și judecata.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată se ocupe de ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Noi navei a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru referință .

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de admisie datoria, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalaje noi și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în u starea și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la 9gaguri.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: xr telefon caz galben scrisoare.

Numărul De Model Senzor Fotoelectric
Tip Alte
Origine NC(de Origine)
1 Senzor optic infraroșu
Model XKC-001A-T-F12
Tensiune 5~12V
Tip De Element Senzor optic infraroșu
Nume De Brand WALFRONT

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Non Contact cu Infrarosu Senzor Fotoelectric XKC-001A T F12 Inversa Semnalul de Ieșire 5~12V Gereedschap Instrumente de Măsurare

Non Contact cu Infrarosu Senzor Fotoelectric XKC-001A T F12 Inversa Semnalul de Ieșire 5~12V Gereedschap Instrumente de Măsurare

Produse similare

Compara