AmazeFan vă Rugăm să nu plasa o comanda la voi pentru serviciul de conectare

Produs nou

In stoc

70.37lei

Adauga la lista dorintelor

Notă: Există o introducere detaliată a fiecărei funcții în partea de jos a paginii detalii

Precauții pentru utilizare:

1. Pentru că butonul de transport pe distanțe lungi mașină poate fi lovit și a pornit, aparatul nu are nici o putere.Vă rugăm să încărcați în mașină după primirea mărfurilor. 2. Înainte de utilizare, vă rugăm să citiți instrucțiunile sau să consultați serviciul clienți pentru a evita o greșeală gândindu-se că aparatul este deteriorat și nu funcționează. 3. Este interzisă utilizarea aparatului în timp ce de încărcare.Aparatul nu va funcționa atunci când încărcarea, lumina roșie nu va comuta luminile atunci când aparatul se încarcă, și lumina verde atunci când aparatul este complet încărcat înseamnă că mașina este normal. 4 atunci Când aparatul se aprinde intermitent în roșu și nu poate funcționa pentru că mașina nu are nici o putere, aparatul trebuie să fie încărcată. 5. Masina are 3 lumini.Lumina albastra nu se încălzește.Lumină verde și roșu se va incalzi. 6 Dacă există alte circumstanțe speciale, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vă doresc o bună experiență de cumpărături.

Modul de masaj:

Prima treapta (lumină albastră): frecvența de Vibrație: 6200 ori/min curent de Lucru: 70±10%d Putere: ≤0,3 W Treapta a doua (lumina verde): frecvența de Vibrație: 9500 ori/min curent de Lucru: 680±10%d Putere: ≤2.8 W Temperatura: 45±5° Treapta a treia (lumină roșie): frecvența de Vibrație: 12500 de ori/minut curent de Lucru: 700±10%d Putere: ≤3W Temperatura de 45±5° Timp de incarcare: 2 ore

descriere produs:

1.Simplificat cap de masaj este special conceput pentru gât.La design simplificat, conform ergonomic teoria și transmite energie la fiecare centimetru din gât. 2.Masajul capului este de 45 de grade caldă de întinerire a pielii este combinat cu trei culoare val de sunet moduri de joasă, medie și înaltă, și albastru / verde / rosu culoare masaj.De a promova circulația sângelui, de a stimula puncte de acupunctura de pe fata si gat, draga meridianele, pentru a îmbunătăți circulația și de a promova metabolismul, de a promova de descărcare de gestiune de timp deșeurilor, substanțelor toxice, încetini procesul de îmbătrânire a celulelor epidermice, reduce aspectul de linii de gât, reduce umflatura, relaxați-vă umerii și gâtul, acupoint terapie fizică, elimina Rapid oboseala și de a restabili de fitness fizice. 3.Cele trei sonic moduri de vibrație sunt: turație joasă (lumina albastra) / turație medie (lumina verde) / de mare viteză (lumină roșie).Atingeți comutatorul pentru activare, de fiecare dată când apăsați pentru a comuta în modul, în ordine, de la mic la mare, apăsați lung butonul pentru a opri.Ea are un modul de memorie funcția de 60 de secunde memento intim pentru a ajusta cu ușurință de masaj timp. 4.Cablu USB de încărcare este în condiții de siguranță și convenabil. 5.Mini-portabil, usor de folosit oricând, oriunde. 6.Nou introdus bionica concept de design, folosind delfin forma de design, rafinat și roman.Parametrii de produse: Nume: Micul Delfin Electronice Gât Instrument De Frumusete Material: ABS + PC Produs dimensiune: 120 * 83 * 50mm Tensiune nominală: 5V Putere de intrare nominală: 2.5 W Capacitate baterie: 500mAh Metoda de încărcare: USB de încărcare Timp de incarcare: ~ 3 ore Funcția: Ridicați și firma, diminuează liniile fine Pachetul Include: De 1 * Micul Delfin Electronice Gât Instrument De Frumusete 1 * cablu de date USB 1 * limba engleză manualul produsului Notă: 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3mm diferenta. 2. Din cauza diferenței între ecran și lumină, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Gât de utilizare pașii de

1. Se aplică uniform produse de îngrijire a pielii de la gât. 2. În funcție de nevoile personale, pentru a alege modul.Masajul capului este tras în sus și în jos de la partea de jos a gâtului. 3. Masajul este, de asemenea, nevoie pe spate și gât.Utilizați punctul / stoarce / timpi / împinge la acupoint.Pași pentru a utiliza gât

Trei LED foton moduri:

Lumina verde (mediu modul de viteză) de încălzire.Moderată de vibrații temperatura este De 50 de grade, plus 5 grade, plus câteva minute.Frecvența vibrațiilor: 950O ori/min.Lumina verde poate îmbunătăți conținutul de oxigen din celule, are o varietate de funcții, promovează gastric uman circulație, dragele limfatici și edem și are efect de echilibrare și stabilizare a pielii.Lumina albastra (scăzută modul de viteză) condiții Normale de temperatură, vibrații reduse.Frecvența vibrațiilor: 6200 ori/min.Lumina albastră este cea mai rece de lumină.Se poate promova o combinație de proteine și shellac, activa pielii, strângeți sagging piele, micsora porii, și complet a îmbunătăți tenul gras si sensibil.Lumina roșie (modul de viteză mare) de încălzire.Vibrații de înaltă frecvență de Vibrație: 12500 ori/min lumină Roșie poate spori viabilitatea celulară, accelerează circulația sângelui, și de a promova creșterea fibrocyte nucleare de colagen.Are evidente efecte de netezire a ridurilor, riduri, fermitate pielii, diminuarea melanina și cicatrici.

Etichete: xs bara de carbon.

Tip De Element Taxă Suplimentară

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

AmazeFan vă Rugăm să nu plasa o comanda la voi pentru serviciul de conectare

AmazeFan vă Rugăm să nu plasa o comanda la voi pentru serviciul de conectare

Produse similare

Compara