Câine de companie Pisica Fântână de Apă Electrice Automate de alimentare cu Apă Dozator Recipient CONDUS de Nivel de Apă de Afișare Pentru Câini Pisici Bea

Produs nou

In stoc

100.97lei

Adauga la lista dorintelor

1 filtre și oțel inoxidabil sus: de Înaltă calitate din oțel inoxidabil de sus este incasabil, rezistent și ușor de curățat.Top din oțel inoxidabil, este igienic și în mașina de spălat vase.Animale de companie fantana include top din oțel inoxidabil, 1 filtre de carbon, pentru tubul de admisie si motorul cavitatea și 1 mat.Acesta este fabricat din materiale de calitate alimentară.BPA gratuit pisica fantana este sigur pentru animalele de companie.

Extrem de liniștit și inteligent pompa cu indicator luminos: pompa este silențioasă și rămâne sub 40 de decibeli.De joasă tensiune a pompei este de încredere și, de obicei, durează 2,5-4 ani.Nivelul apei fereastra cu Lumină LED amintește adăugarea de apă în timpul zilei sau pe timp de noapte.Acesta previne pompa de funcționare uscată.Din oțel inoxidabil de companie de top fantana dispune de LED-uri de lumină, care va decora camera ta în seara.

Circulă în sistem de filtrare: circulant sistem de filtrare foloseste un inlocuit filtru rotund pentru a purifica apa, elimina parul, murdăria și particulele de alimente.Runda de filtrare este compus din straturi de bumbac, coajă de nucă de cocos atomi de carbon activ si rasini schimbatoare de ioni.Acesta oferă apă curată proaspătă de animale de companie minunate.

Încurajează bei: 360° multi-direcțional fluxuri aerarea apei pentru un plus de oxigen și prospețime.O sursă de apă curentă încurajează animale de companie pentru a bea mai mult, mai degrabă decât de apă.Hidratarea ajută la prevenirea animalele de companie de la urinare și a bolilor de rinichi.Aceasta fantana are 3 diferite moduri de băut.Acesta oferă mai multe opțiuni pentru animale de companie și atrage-le să bea mai multă apă.

Asambla și de a disimula: e de Mirare Creatură animale de companie fantana nevoie de doar câteva minute pentru a configura și de demontat pentru curățare și întreținere.

Transport

Am expediat acest articol, în termen de 15 de ore (exclude vacanțe și week-end) după ce plata este verificată prin 9gaguri.ro.

Vă rugăm să completați adresa de livrare și numărul de telefon corect, nu ne asumăm nici o responsabilitate dacă veți furniza informații greșite.

Suport

Dacă aveți orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul

Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv de la primirea dvs. de articole.

Sprijinul dumneavoastră ne va ajuta să construim mai multă încredere și de a continua să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri.

Etichete: pas câine fântână de apă, câinele fântână de apă de călătorie, bea cainele apa de fântână, câine de talie mică fântână de apă, portabil câine fântână de apă, caine mare fântână de apă, simțind câine fântână de apă, ce câine fântână de apă, vand caine de apa de fântână, a condus câinele de apă de fântână.

Display LCD No
Min Output 50g
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Sursa De Alimentare TAXA
Tensiune 5V
Tip Câini

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Câine de companie Pisica Fântână de Apă Electrice Automate de alimentare cu Apă Dozator Recipient CONDUS de Nivel de Apă de Afișare Pentru Câini Pisici Bea

Câine de companie Pisica Fântână de Apă Electrice Automate de alimentare cu Apă Dozator Recipient CONDUS de Nivel de Apă de Afișare Pentru Câini Pisici Bea

Produse similare

Compara