MoesHouse ZigBee casei inteligente Wireless Scena Comutator 4 Gasca de la Distanță Portabil Tuya Zigbee Hub Necesară Nici o limită la Dispozitive de Control

Produs nou

In stoc

49.59lei

Adauga la lista dorintelor

Tuya de Viață Inteligentă ZigBee Smart Home Comutator Wireless 4 Gasca de la Distanță Portabil Tuya Zigbee Hub Necesară Nici o limită la Control pentru Smart Home Automation Scenariu

De MoesHouse

Caracteristici Principale:

1. Smart automatiza Tuya ZigBee wireless scena de la distanță a comuta la orice Tuya dispozitive inteligente în Viață Inteligentă App pentru a seta diverse scene pentru viața inteligentă.Atingeți-to-run pentru a obține un alt control mai ușor pentru toate Tuya dispozitive inteligente, cu o cheie de pe un întrerupător la distanță.Fiecare buton poate satisface mai multe nevoi, realizând scene diferite.Imaginați-vă inteligent de legătură pentru a crea un spațiu infinit cu sârmă scena comutator.

Notă:ZigBee hub necesare pentru adăugarea switch pentru utilizare normală.

2. Trei moduri de asociere pentru fiecare buton pentru a realiza 12 scene din 4 gasca scena de la distanță,cum ar fi modul,modul acasă,modul de film în fiecare buton,etc. Pentru a crea orice inteligente de automatizare, după cum doriți pe telefonul tău inteligent app pentru a începe un alt stil de viață inteligent,nu mai comandă vocală nevoie,nici mai mult timp pentru a deschide aplicația,doar o singură atingere este necesar,atunci când sunt obosit de la o zi de lucru.

3. Compact m ini design portabil : este un fir de perete de la distanță atunci când este atașat la perete cu suport de perete , control de la distanță pentru portabile atunci când neatașat.Ea poate fi efectuată în mod convenabil la balcon, dormitor, bucatarie, si mai mult din cauza dimensiunilor sale compacte .

4. Acesta poate fi utilizat în numeroase scene cu dispozitive inteligente: accelereze dispozitiv inteligent răspunde timp, să ofere mai mult control fluid, elimina dependența de o rețea WiFi numai.

5. Repara-l oriunde doriți cu bandă adezivă pentru fixare pe perete sau pune-o oriunde pentru easy touch; consum Redus de energie cu viata lunga a bateriei;fara cabluri necesare pentru o utilizare simplă ,ușor de a stabili mai multe de control pentru a realiza rapid și ușor upgrade-uri.

Notă:în legătură Inteligentă pentru Tuya dispozitive inteligente pentru condiții normale de utilizare,nu poate fi utilizat singur, fără Tuya dispozitive inteligente.

Parametru:

Intrare:CR2430 3V(baterie nu sunt incluse)

Dimensiuni:86*86*13mm

Lista De Pachete:

Wireless scena comutator*1(CR2430 3V baterie nu sunt incluse)

Manual*1

Autocolant*2

Etichete: 360 cazul nokia, masina audi tracker, tuay zigbee hub, moeshouse, mando smart hub, smartthings hub alexa, acasă asistent senzor, casa la, tuya zigbee, master slave comutator.

Intrare CR2430 3V(baterie nu sunt incluse)
Nume De Brand moeshouse
De Viață A Bateriei 730 zile
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 86*86*13mm
Certificare CE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

MoesHouse ZigBee casei inteligente Wireless Scena Comutator 4 Gasca de la Distanță Portabil Tuya Zigbee Hub Necesară Nici o limită la Dispozitive de Control

MoesHouse ZigBee casei inteligente Wireless Scena Comutator 4 Gasca de la Distanță Portabil Tuya Zigbee Hub Necesară Nici o limită la Dispozitive de Control

Produse similare

Compara