SWOKENCE baza de Prescriptie medicala Ochelari de Miopie -0.5 la -10 Femei Bărbați Ochelari de Miop Fotocromatică Anti Blue Ray Astigmatism F026

Produs nou

In stoc

13.57lei

Adauga la lista dorintelor

modname=ckeditor

NOTĂ

Aceasta este o baza de prescriptie medicala ochelari pentru miopie, înainte de a comanda vă rugăm să verificați cu atenție că, dacă viziunea ta raport este în concordanță cu produsul.

Despre anti blue ray lentile, este potrivit pentru persoanele care folosesc calculatoare sau telefoane mobile pentru o lungă perioadă de timp sau sunt de multe ori lucrează în poluarea luminoasă.

Despre lentile fotocromice, acestea vor fi transparent și incolor în interior sau în locuri întunecate, dar se vor schimba culoarea în aer liber sau în soare pentru a proteja ochii de lumina puternică.

SFATURI CALD

Pentru anti blue ray de testare, vă rugăm să testați-l prin lumina albastră a lămpii.

Pentru fotocromice de testare, vă rugăm să testați-l în soare, nu testați-l în interior sau în zilele înnorate sau sub lămpi, acesta nu se va schimba culoarea deoarece nu este suficient de razele ultraviolete.

Fotocromatică ochelari nu este soare, sa adâncimea de culoare nu este egal cu ochelari de soare.

GAMA PERSONALIZATE

Pentru produsul finit, puterea de stânga și de dreapta lentile este același, sa originală elev distanța este potrivit pentru 60mm-64mm, acesta nu poate fi modificat.

Pentru produse personalizate, acesta poate fi personalizat pentru următoarea rețetă:

Ochiul drept(OD.): Sfera -0.5 la -6.0 (Cilindru -0.5 la -2.0 , Axiale 0 la 180 )

Ochiul stâng(OS.): Sfera -0.5 la -6.0 (Cilindru -0.5 la -2.0 , Axiale 0 la 180 )

Distanța pupilară: 50mm-80mm

Despre index (Indice de Refracție), indicele 1.67 lentila este mai subtire decat 1.61 obiectiv, indicele de 1.61 lentila este mai subtire decat 1.56 obiectiv.

Dacă doriți pentru a personaliza paharele cu baza de prescriptie medicala, vă rugăm să contactați vânzătorul sau lasă-ți baza de prescriptie medicala ca cele de mai sus în format comanda, va vom oferi cele mai potrivite sfaturi, precis mai important decât graba.

Etichete: lg barbati ochelari de citit, baza de prescriptie medicala de apel, Sticla, toketorism ochelari baza de prescriptie medicala, astigmatism baza de prescriptie medicala ochelari de soare, ochelari de miop mare, mini miopie ochelari de soare, f ochelari de citit bărbați, ender 3 pro de upgrade, ochelari pentru minus.

Frame Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Gen Femei, Unisex
Lentile De Culoare Clar
Lenses Optical Attribute Photochromic
Lens Width 6cm
Certificare Nici unul
Tip De Element Eyewear
Nume De Brand SWOKENCE
Lens Height 4.6 cm
Lenses Material CR-39
Numărul De Model F026
Acoperire HC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

SWOKENCE baza de Prescriptie medicala Ochelari de Miopie -0.5 la -10 Femei Bărbați Ochelari de Miop Fotocromatică Anti Blue Ray Astigmatism F026

SWOKENCE baza de Prescriptie medicala Ochelari de Miopie -0.5 la -10 Femei Bărbați Ochelari de Miop Fotocromatică Anti Blue Ray Astigmatism F026

Produse similare

Compara