Powerslide Triatlon Role Skate-Costum Bărbați Ciclism Jersey Skinsuit Maneca Scurta Salopeta Ciclu De Îmbrăcăminte Maillot Ciclismo Hombre

Produs nou

In stoc

116.59lei

Adauga la lista dorintelor

Contactati-Ne

E-mail: [email protected]

WeChat/Whats app: +8613713440092

1. Trimite-ne fotografiile tale preferate, și putem face fotografii pentru tine.

2. Avem designeri profesionisti și mulți ani de experiență de producție.

3. Puteți trimite, de asemenea, fotografiile preferate cu logo-ul și idei

4. Cea mai mare cantitate, cea mai mare reducere.

Ciclism nostru kituri sunt realizate din cele mai performante materiale

RAPID ȘI CONFORTABIL

Umiditate wicking țesături

Acest jersey ciclism este partenerul perfect pentru această călătorie magică.Cursa Slim Fit taie și VNEC de garantare a se potrivi perfect la talie și gât, în timp ce Breathlock+ tehnologie asigură respirabilitate optimă.100% aerodinamice mâneci scurte sunt perfecte pentru vara excursii și încorporarea de ultima generatie materiale care combina poliester si spandex oferă elasticitate mare performanță.trei buzunare pe partea din spate a completa restul de proiectare.Cât de departe va îndrăzni să meargă?

Fizice De Fotografiere

Plata:

1. Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur.Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport

1.Avem transport gratuit prin China Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în 35 ---- 55 zile lucrătoare.

2.Va vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și / sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (Dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

De retur si Garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în original condiții, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post atunci când trimiteți înapoi.

Feedback-ul

Dacă produsul are orice probleme, vă rugăm să trimiteți comanda mesaj pentru mine.

Voi cu promptitudine a rezolva această problemă.

Dispute și feedback-ul rău nu poate rezolva orice problemă.

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

Etichete: harveys davidson îmbrăcăminte, Triatlon, retro pro cycling jersey, powerslide viziune patine, ciclism jerset bărbați, skinsuit, oamenii skinsuit, roller skate, salopeta om, pantaloni ciclism bărbați.

type5 bicicleta jersey echipa
type8 long/short sleeve suit
Origine NC(de Origine)
Pantaloni Material 80% Poliester si 20% Stretch & Spandex
Type3 cycling suit/bike jersey set/running clothes/swimming suit
Material Lycra
Lungime Fermoar Plin
type7 echipamente de ciclism
Numărul De Model NEW 2021 cycling suit
Tricouri Material 100% Poliester
Metode De Vânzare Fabrica De Vânzări Directe
Type4 maillot ciclismo
type6 jersey set
type1 Cycling/Bike/Bicycle Sports Wear
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Tip Jersey Seturi
Gen BĂRBAȚI
Sezon Vara
Maneca Dimensiunea Maneca lunga
Type9 Noi 2021
Ciclism Jersey Pad Stil GEL Respirabil Pad
Type2 skinsuit/jumpsuit/Triathlon/speedsuit
type10 pro team cycle suit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Powerslide Triatlon Role Skate-Costum Bărbați Ciclism Jersey Skinsuit Maneca Scurta Salopeta Ciclu De Îmbrăcăminte Maillot Ciclismo Hombre

Powerslide Triatlon Role Skate-Costum Bărbați Ciclism Jersey Skinsuit Maneca Scurta Salopeta Ciclu De Îmbrăcăminte Maillot Ciclismo Hombre

Produse similare

Compara