Slide Găleată Cu Capac Mouse-Ul Capcană De Șobolani Flip Capcana Mouse-Ul Găleată Resetare Automată Capcana Mouse-Ul Slide-Galeata Cu Capac Capcana Mouse-Ul Mai Multe Capturi

Produs nou

In stoc

49.30lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

1.În condiții de siguranță și Inofensiv: Opriți achiziționarea mouse-ul tradițional capcane care pot afecta familia ta, animale de companie sau chiar mai rău, nu copiii.Capcana mouse-ul nostru este 100% în condiții de siguranță.

2.Auto-reset Capcana Mouse-ul: se resetează Automat și deține mai mult de 30 de șoareci și 10+ mijlocii ; spre Deosebire de convenționale capcane care prind doar 1 sau 2. Nu nevoie pentru a curăța mizeria de dupa.

3.Ușor de Utilizat: Tot ce trebuie să faceți este să fixați-l la un standard de dimensiuni 5 litri găleată și boom-ul dumneavoastră de capturare soareci si .Nu mai face cu 1 ora de a folosi capcane, care sunt de multe ori ineficiente și insalubre.

4.Convenabil și Practic: Nu mai fi nevoie de a dispune de murdar șoareci de un lipici sau snap capcană.Acum, pur și simplu eliberați/dispune de șoareci, fără a obține aproape de dezastru.

5.Design exclusiv: Această capcană a fost conceput cu intenția de a fi folosite într-o prinde și eliberează stil, dar este optionable pentru a umple o găleată cu apă pentru a face o capcană mortală.

Caietul de sarcini:

Nume: Capcana Mouse-Ul

Dimensiuni(aproximativ): 30.5 cm/12.01 în diametru și 9,1 cm/3.58 în înălțime, pliat scara - 25cm/9.84 în și a desfășurat - 52cm/20.47 în

Material: ABS

Lista De Ambalare:

Capcana Mouse-Ul*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

FAQ:

1.Poti face en-Gros și picătură de transport maritim Comanda?

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Și în mod normal nu vom pleca orice informații despre noi pe parcele.

2. Cum pentru a obține informații de urmărire?

Informațiile de urmărire va fi disponibil în 5-10 zile după ce acesta a fost expediat.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți probleme în urmărire informații.

3.ce se întâmplă dacă ai produse defecte sau care nu primiți produsul în termen de protecție de timp?

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele pe care le primi sau a nu primi , vă rugăm să ne contactați cât mai curând veți primi înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi o mai bună soluție.

Transport maritim și pachetul:

Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul :

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: cam senzorului de poziție, hifu, momeala rat, capcana mouse-ul, 7 artizan, capcană de șobolani, capcana soareci, criminalul de țânțari, lipici capcană de șobolani, gorra rat fink.

Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No
Numărul De Model Cursă de șoareci
Pest Tip Soareci

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Slide Găleată Cu Capac Mouse-Ul Capcană De Șobolani Flip Capcana Mouse-Ul Găleată Resetare Automată Capcana Mouse-Ul Slide-Galeata Cu Capac Capcana Mouse-Ul Mai Multe Capturi

Slide Găleată Cu Capac Mouse-Ul Capcană De Șobolani Flip Capcana Mouse-Ul Găleată Resetare Automată Capcana Mouse-Ul Slide-Galeata Cu Capac Capcana Mouse-Ul Mai Multe Capturi

Produse similare

Compara