54pcs Set Ondulator cu Aer Breton Ondulator Nu Doare Parul Natural Styling Clip Salon Profesionist Bucle de Păr Instrument de Styling

Produs nou

In stoc

42.68lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1. Durabil: material plastic Durabil, ușor de curățat, nu va afecta parul, și pot fi refolosite.Simplu si elegant coafura, care nu modifică doar forma capului și a feței, dar, de asemenea, are un aspect elegant și temperament dulce.

2. O mare instrument de curling pentru saloane de coafură și frizerie.Convenabil și ușor de a crea la modă fire de par cret.Puteți schimba coafura în funcție de gustul dumneavoastră.Potrivi cu ușurință în orice stil.

3. Aceste fiare de călcat curling da parului tau atractiv bucle și viguros sentimente.Doar roll-l în sus pentru a obține un permanent natural, potrivit pentru toate tipurile de păr și lungimi.Poate fi folosit la domiciliu sau profesional.Puteți face propria coafura perfect, fără a merge la salon de coafură.

4. Manual set ondulator: Curling tub x 12 buc x 3 dimensiuni, clipuri x 16, piepteni x 2), suficient pentru a ondula tot parul.Potrivit pentru toate tipurile de păr, de asemenea, potrivit pentru parul umed și uscat.

5. Mici și ușoare: design Compact, ușor de transportat și depozitat.Frumoasa culoare este cel mai bun cadou perfect pentru doamne.Foarte potrivit pentru călătorie și utilizarea de familie.

Caietul de sarcini:

Nume: DIY curling de fier, fără a dăuna părului; styling curling tub

Material: ABS

Culoare: Multicolor (aleatoare)

Sfaturi: Țineți părul ud într-un stil de lungă durată.

1. Este recomandat sa rulati parul cu parul ud.Ia o cantitate potrivită de păr și vânt în jurul curling tub.Dacă vrei bucle interioare, roll-l, altfel, roll-l afară.

2. După ce părul este înfășurat, fixați-l cu o cataramă (2-3 seturi sunt necesare pentru păr plin), așteptați aproximativ 15 minute, se scoate catarama după ce părul este uscat, și să o ia în direcția anterioară curl (parul este tare sau moale parțial, este recomandat să ia un timp mai îndelungat.).După eliminarea sa, este recomandat pentru a pulveriza setarea spray pentru a obține un efect de lungă durată.

Notă:

Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.

Lista de ambalare

54Pcs de Păr Set Role

Etichete: luptă joc de bord, bar curl, taie părul bărbați, bar, sală de fitness, floare de păr, clip salon de coafură, clip de flori, curl set, ondulator de par curl, frizer clip.

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Coafura bigudiuri
Material Plastic
Caracteristici 2 Potrivit pentru toate tipurile de păr și lungimi.
Caracteristici 1 Doar roll-l în sus pentru a obține un permanent natural,
dimensiune 18.6*10.8*4cm
Aplicabile păr Toate
Cantitatea 54pcs
Tip Cârlig & Bucla

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

54pcs Set Ondulator cu Aer Breton Ondulator Nu Doare Parul Natural Styling Clip Salon Profesionist Bucle de Păr Instrument de Styling

54pcs Set Ondulator cu Aer Breton Ondulator Nu Doare Parul Natural Styling Clip Salon Profesionist Bucle de Păr Instrument de Styling

Produse similare

Compara