Casa Perna Nordic Culoare Solidă De Tricotat Pătrat Pernele De Canapea Talie Pernă Pernă De Pluș Drăguț Perna Scaunului Patio Perne

Produs nou

In stoc

99.81lei

Adauga la lista dorintelor

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Dimensiuni:diametru=33cm ,33*33cm=12.99x12.99 cm ,12cm este

mare.

material: exterior shell material/tesatura Plus

în interiorul umplutura:bumbac PP

Utilizare: pentru pat, cameră de zi, canapea ,covor,decor perna, sau de a folosi ca perna podea/perna de spate /pernei scaunului.

Caracteristică: moale, confortabil, frumos

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[56420]

[xlmodel]-[custom]-[56420]

[xlmodel]-[custom]-[56420]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Un Fel De Memento

1. Manual de măsurare de 1-100px de eroare este permis

2. Daca doriti alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați

3. Livrare rapida, livrare gratuita, nu înseamnă că nu trebuie să plătească costurile suplimentare de personalizare

4. Datorită transport pe distanțe lungi probleme, produsul va avea o cută mică, produsul nu este la fel de plat ca imagine, dar aceasta nu afectează utilizarea

5. Datorită diferenței de diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a produsului.Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în fotografie.

Note

Dacă alegeți China Post General Packet Plus, nu va fi nici informații de urmărire, iar timpul de livrare poate depăși 60 de zile.

Vă recomandăm să alegeți 9gaguri.ro Standard de Transport maritim și de China Post Aer Înregistrat Mail.

Despre plată

1.Există mai multe metode de plată pe 9gaguri.ro, cum ar fi Visa, card de credit, transfer bancar în timp real, deconectat de plată (transfer bancar sau Western Union).Puteți alege metoda cea mai convenabilă.

2.Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la plasarea comenzii.

3.În scopul de a proteja interesele tale, plata ta va fi oprită temporar de 9gaguri.ro și vor fi emise la noi după ce ai primit comanda si sunt multumit.

Despre termenii de livrare

1. Globale de transport. (Cu excepția pentru unele țări și APO/FPO)

2. Ne va livra produsele la adresa de livrare ai plecat de pe 9gaguri.ro.În scopul pentru tine de a primi comanda în mod normal, vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

3. Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții!

Despre politica de returnare

1. Va garantam pentru a continua să mențină standarde înalte de calitate excelentă și servicii, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit de la noi, iar elementul este diferit de descriere.te rog spune-mi.Magazinul nostru oferă o rambursare completă, sau puteți alege să-l înlocuiască.

3. Dacă țineți acest produs pentru mai mult de 7 zile, se consideră că au fost folosite, și nu vă vom returna sau înlocui.Fără excepție!

4. Dacă produsul nu corespunde publicitate, vom suporta toate costurile de transport.În caz contrar, transportul va fi suportat de către cumpărător și vânzător, în jumătate.

Feedback-ul si sa ne contactati

1.Dacă sunteți mulțumit cu bunuri și servicii, te rog ajută-mă să lăsați feedback-ul pozitiv.Vă mulțumesc foarte mult pentru feedback-ul bun.

2.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne în loc de a deschide un litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ!

Sunt fericit să răspundă la orice întrebări pe care le au, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Vă mulțumesc foarte mult pentru feedback-ul bun.

Etichete: perna pat, masina de perna, pernuțele pentru căști marshall majore, gri patio perna, saltea de bambus, pur latex pernei scaunului, emoji perna, scaun pentru copil de sprijin, 3d perete mucegai, perna decor.

Stil contemporan și contractate
Categorie Produs perne scaun
Material Alte, De pluș
Setați Tipul No
Forma Pătrat
Materialul De Ambalare PP Bumbac
Grupa De Vârstă Adulți
Utilizarea scaun
Technics Tricotate
Model Tip Solid
Umplere Alte
Origine NC(de Origine)
Tip Șezut/Spate Perna
Caracteristică Anti-Decubit
Numărul De Model DW238
Desfac și se Spală Nu Detașabil și Lavabil
dimensiune 30*33*12
1 perna

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Casa Perna Nordic Culoare Solidă De Tricotat Pătrat Pernele De Canapea Talie Pernă Pernă De Pluș Drăguț Perna Scaunului Patio Perne

Casa Perna Nordic Culoare Solidă De Tricotat Pătrat Pernele De Canapea Talie Pernă Pernă De Pluș Drăguț Perna Scaunului Patio Perne

Produse similare

Compara