AWC708C PLUS Laser Controler de Sistem pentru Gravare cu Laser și Mașini de Tăiere a Înlocui AWC608C

Produs nou

In stoc

1 215.83lei

Adauga la lista dorintelor

AWC708C PLUS Laser Controler de Sistem pentru Gravare cu Laser și Mașini de Tăiere a Înlocui AWC608C

(Dacă aveți nevoie de Manuale și Software-ul, vă rugăm să ne contactați,lasati mesaj,va vom trimite prin e-Mail la tine.)

1.AWC708C PLUS înlocui AWC608C:

AWC708C PLUS

AWC708C PULS baza AWC608C bazate pe caracteristici deosebite, pentru majoritatea gravura laser / masina de debitat producătorilor high-end cu laser masina de gravat / masina de debitare cu laser / laser masina de gaurit sistem de control.De mare viteză de tăiere fără zimțate, true color ecran, puteți direct de previzualizare de prelucrare grafică.Transfer de date pot fi gestionate printr-un cablu USB, U disc, interfață de rețea.Seta individual cu un 4-way cu laser de putere, patru reciprocă tura cu tapiterie, șase axe de mișcare, multiple de intrare și de ieșire porturi I / O, memorie breakpoint tăiere de stat să urmeze în timp real de afișare cu ecran ceas, și alte funcții, se poate realiza de 360 de grade panta gravură efect.Interfață prietenoasă, ușor de învățat, ușor de operat.AWC708C orientate articole de îmbrăcăminte, din piele de tăiere, de tăiere, pentru sticlă, cauciuc imprimare placă de gravură industria este ideală sistemul de control.

2.Caracteristici:

4.3 inch true color, afișaj vizual, și conduce industria-o nouă direcție.

Controlul de bază utilizează 32 de mare viteză plutitoare-punct integrate DSP, tactat la până la 150MHZ; setări PC poate fi complet separat de parametrii dispozitivului, toate complet izolat optocuplor interferențelor electromagnetice externe, sistemul este fiabil, U disc program de upgrade pentru a actualiza placa de baza.

Utilizarea deplină a avansat în formă de S, de accelerare și decelerare algoritm, suport de linii, arce și B-spline de interpolare; cu o buna miscare de mare viteza, viteza de variație caracteristică moale; și în cele din urmă atinge de mare viteză de tăiere fără zimțate efect.

Suport USB2.0 interfață, U disc citi și scrie fișiere.

De management de rețea, și PC-ul de comunicare mai convenabil, în condiții de siguranță și de încredere.Utilizați cablul USB industrie a scăzut rezolva problemele.

128MB memorie la bord.Poate fi rulat independent de PC-ul, user-friendly volum mare de gravare / taiere de producție.

Permite de mare viteză patru axe de control (X, Y, Z, U axă; în care Z, U, V, W axe deoparte, utilizatorii pot solicita funcție particularizată).

Trebuie doar să adăugați diferite sistem de acționare cu motor pot controla servo, pas cu pas și alte organizații sportive.

Suport automat gonflabile, autofocus, foot switch-uri, securitate și alte funcții.

Optional soft / hard limita de coordonate de protecție.

Acceptă patru control cu laser, putere reglabil individual, și poate controla o varietate de lasere;

Sprijin pentru industria a avansat patru reciprocă schimbare taie, și să sprijine funcția trim, economisind foarte mult timp de procesare și prelucrare a materialelor.

Atunci când se introduce orice unghi de tăiere poate crește linie de export a asigura o buna taiere cusături.Flexibilitate pentru a seta mici, rotunde reduce viteza și de a îmbunătăți efectul de tăiere cerc mic.

Datele de ieșire pot fi stratificat, pot fi definite individual pentru fiecare putere de ieșire, viteza de ieșire, metoda cu laser (tăiere, sculptură, sculptură pantă, etc.), și definirea fiecărui parametru este salvat automat.

Sunetul a continuat sculptură în afara funcției: real-sistem de înregistrare a timpului de lucru stare de funcționare, după o pană de curent brusc înainte de a reporni aparatul poate continua la putere pe lucrare neterminată.

Estimat timpul de prelucrare și bugetele de costuri, inteligent layout de intrare.

Gravare / taiere full-featured, gravare, tăiere o varietate de moduri se poate termina treaba.

Tăierea de stat de tăiere cale să urmeze în timp real

Cu un ceas real de afișare

Livrare gratuită pentru Windows bazate pe software-ul de control LaserCAD, CorelDraw și AutoCAD direct software-ul de ieșire (suport PLT, AI, BMP, DST, DSB, DXF).

4.Conectarea Controlerului:

Etichete: cu laser de control motor, ccs811, eleckmaker, cypcut, laser co2 control, cypcut laser, awc708c, dsp laser, sistemul de control vertical, placa xy 2.

Garanție 1 An
LCD dimensiune 4.5 Inch
display Culoare Diaplay
Numărul De Model AWC708C PLUS
Format DST PLT BMP DXF, DWG, AI, etc
Nume De Brand XTWLASER
Cerere Alte
Software-ul Laser CAD/CORELDRAW/AUTOCAD

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

AWC708C PLUS Laser Controler de Sistem pentru Gravare cu Laser și Mașini de Tăiere a Înlocui AWC608C

AWC708C PLUS Laser Controler de Sistem pentru Gravare cu Laser și Mașini de Tăiere a Înlocui AWC608C

Produse similare

Compara