72W 220V cu LED-uri Moderne Ventilator de Tavan Lumina Difuzor Bluetooth Control de la Distanță Fan Candelabru Dormitor, sufragerie, Birou

Produs nou

In stoc

499.66lei

Adauga la lista dorintelor

Puncte:

Multifuncțional: ventilator De tavan lumini în dormitor au control de la distanță, reglare, ajustare a temperaturii de culoare, ajustare luminozitate, 3-viteza vântului de reglare a vitezei, modul adormire, funcția de oprire timer, comutabil fan.Difuzor Bluetooth, RGB muzica efecte de lumină.

Funcția: Trei tipuri diferite de viteza vântului, viteza mica, viteza medie și de mare viteză poate fi ajustată prin smart control de la distanță pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Trei efecte de iluminare poate fi schimbat, de care ventilatorul are control de la distanță funcția de economisire a energiei, liniște și viață lungă.

Materiale de înaltă Calitate: de Înaltă temperatură pictat coajă de fier + cupru pur motor + ABS fan blade + acril umbră Pentru a se asigura că întreaga ventilator de tavan este stabil și durabil, sursa de lumină este o lentilă LED-uri, lumina moale, nici strălucirea, nici de înaltă frecvență interferențe, sănătos și de protecție a ochilor.

De Potrivire de culoare: inteligent estompat LED lumina plafon oferă mai multe moduri de iluminare pentru tine cald, alb, alb, alb rece și plin de culoare RGB.APP de control de la distanță - Utilizați telecomanda pentru a regla luminozitatea și temperatura de culoare.VOMI muzica CONDUSE de plafon lumina, built-in high-end difuzor, care oferă de înaltă calitate de înaltă fidelitate "Hi-Fi" de sunet.Stabili conexiunea prin WIFI.

Aplicarea pe scară largă: Copii cameră, grădiniță, dormitor, living, sala de mese, balcon, dormitor mic, hol, cameră de zi mică, interior iluminat, ventilator de tavan.Acesta este echipat cu cool fani și cald și rece, vântul este rece și naturale.

Caietul de sarcini:

Nume: Bluetooth Plafon Lumina

Material: Acril

Putere: 72W

Caietul de sarcini: 45*20 cm

Tensiune de alimentare: 220V

Aplicabile spațiu: 10-15 metri patrati

Pachetul Include:

1* Fan De Lumină

1* Control De La Distanță

1* Manual de utilizare

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual.

Lista de ambalare

1* Fan De Lumină

1* Control De La Distanță

1* Manual de utilizare

Etichete: hivi difuzor, bluetooth led speaker, candelabru cu ventilator, ge ventilator de tavan, 110v ventilator de tavan, ventilator de tavan modern, putere bluetooth speaker, 8 inch difuzor, blutooth difuzor, 100w, difuzor bluetooth.

Numărul de Lumini >8
Stil Modern
Numărul de Lame 8
Facilitate4 și vântul rece este rece și naturale.
Nume De Brand Nemobub
Tipul De Bază Pană
Tip Comutator Remote control
Tip De Element Ventilatoare De Tavan
Greutate 3.5KG
Caracteristici BLUTOOTH control
Certificare CCC
Metoda De Control Remote control
Este Estompat Da
Sursa De Alimentare AC
Feature1 Numele
Garanție 3ani
Sursa De Lumina LED
Dimensiunea Lama 6cm
Feature3 Putere
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model lumina led-uri
Este De Becuri Incluse No
Finisaj Nici unul
Feature2 Material

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

72W 220V cu LED-uri Moderne Ventilator de Tavan Lumina Difuzor Bluetooth Control de la Distanță Fan Candelabru Dormitor, sufragerie, Birou

72W 220V cu LED-uri Moderne Ventilator de Tavan Lumina Difuzor Bluetooth Control de la Distanță Fan Candelabru Dormitor, sufragerie, Birou

Produse similare

Compara