50Pcs Bej Estetic Poze pentru Colaj Zid Boho Carduri Crema Colaj de Imprimare Seturi de Culori Calde Cameră Perete Decor Dormitor pentru Fete

Produs nou

In stoc

37.43lei

Adauga la lista dorintelor

Puncte:

1、Cantitate și Calitate: rafinat kit-ul include 50pcs unic în alb și negru cărți, realizate de înaltă calitate carte groasă hârtie, puternice, rezistente la decolorare și frumos tipărite.Decorarea acestor estetice camere este dublu stratificat pentru a face cardul rezistent la apa, rezistent la rupere și vă va oferi o suprafață netedă atingere.

2、Estetică Vizuală Colaj Kit: Estetice de decorare perete kit reunește o colecție de negru și arta de perete funcționează.Fotografii de călătorie integreze armonios elemente vizuale pentru a vă ajuta să creați-vă propria personalitate unică și stil și de a crea dvs. preferate estetice capodopere.Atmosfera în spațiul propriu.

3、Multifuncțional de Decorare Perete: Acest frumos perete fotografie colaj kit poate fi folosit oriunde in casa ta.Hang decoratiuni de acești tineri estetic spații pe pat sau pe orice spațiu gol de pe perete.Le puteți atârna pe perete vertical sau orizontal, ca decor de perete și prinde-le pe funie ca o colecție de fotografii.

4、Dimensiuni Corespunzătoare: Fiecare carte în acest girly cameră decor set este 4x6inch/10x15cm, care poate acoperi aproximativ 3FT x 3.3 FT spațiu de perete.Vă puteți spăla aceste fotografii frumoase, le sorta dupa culoare sau text, și apoi puteți colaj-le în funcție de preferințele dumneavoastră.Puteți introduce, de asemenea, propriile fotografii de călătorie în timpul colaj proces.Indiferent cum ai decora, vă veți bucura de ea.

5、Perfect Idee de Cadou: Mozaic decor de perete este un mod popular pentru a decora camere de azi.Toate fetele place această fotografie frumos, deoarece acestea sunt nu numai perfect dormitor decor, dar, de asemenea, de realizare a personalității lor, ceea ce face această fotografie de perete mai frumos.Ambalaj frumos este, de asemenea, foarte potrivit ca un cadou.

Descriere:

Un set de 50 de carte poștală mozaic autocolante de perete, perete de decorare, decorare camera, un perete mai potrivite pentru tineri.

Caietul de sarcini:

Material: hârtie

Carte poștală dimensiune: 10×15cm/3.94*5.90 inch

Cantitate: 50buc

Ambalare: culoare cutie ambalare

Lista De Ambalare:

1* Perete Colaj Kit (50buc)

Etichete: manga perete, poster vintag, colaj kit de epocă, colaj de poze kit, colaj kit de perete, estetic tapet, colaje perete, coreea poster, întuneric mediul academic decor, sună-mă cu numele tău poster.

Caietul de sarcini Single-piece Package
Origine NC(de Origine)
Material Hârtie
Stil Modern
Cantitatea 50pcs
Tema Model

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

50Pcs Bej Estetic Poze pentru Colaj Zid Boho Carduri Crema Colaj de Imprimare Seturi de Culori Calde Cameră Perete Decor Dormitor pentru Fete

50Pcs Bej Estetic Poze pentru Colaj Zid Boho Carduri Crema Colaj de Imprimare Seturi de Culori Calde Cameră Perete Decor Dormitor pentru Fete

Produse similare

Compara