4 buc BARBECUE - Mat Grele Non-Stick Reutilizabile, Ușor de Curățat Funcționează pe Fumător Carbune Gratar Grill Accesorii

Produs nou

In stoc

34.98lei

Adauga la lista dorintelor

BARBECUE - Mat Grele Non-Stick, Reutilizabile, Ușor de Curățat, Funcționează pe Fumător, Carbune de Gratar, Gratar Grill Accesorii (Set de 4)

Caracteristică:

1. Siguranta: fumul pad este facut din clasa alimentare grele PTFE fibră de sticlă de acoperire.Nu vă faceți griji cu privire la calitate, fara chimicale, doar bucurați-vă de mâncare!

2. Rezistenta la temperaturi ridicate: gratar saltea poate fi utilizat în mod continuu, la o temperatură de -94℉-500℉ (-70-260℃), potrivit pentru gătit carne de pui, carne de vită, carne de porc și alte alimente.Instantanee temperatura poate rezista la o temperatură ridicată de 716°F (380°C).

3. Non-stick de: suprafața de grătar mat este acoperit cu PTFE, care este foarte buna si nu rămânem la alimente, a face grătar arata foarte curat si nou, nu mai face griji cu privire la curățarea de grătar și grătar mat!

4. Ușor de curățat: Inmuiati-l cu obișnuite de curățare de uz casnic pentru o perioadă scurtă de timp și se spală pentru gratar, atunci veți obține aproape nou mat (reutilizabile cel puțin 100 de ori).Nu este nevoie să pierdeți timp de casare gratar.

5. Dacă vă place grill-ul, dar sunt obosit de periaj reziduurile alimentare pe gratar, apoi aceasta saltea va fi cea mai buna alegere.Puteți pune orice mâncare pe ea, fără griji despre a sta sau cade.Aceasta vă economisește o mulțime de timp, astfel încât să puteți distra prietenii și de a petrece timp fericit cu familia ta.

Cum să Utilizați:

A. Pentru produsele alimentare de încălzire:

1. Utilizați foarfecele pentru a tăia grătar mat în dimensiunea dorită și forma.

2. Pune-l pe o farfurie, farfurie sau alt recipient.

3. Așezați alimentele pe tava de copt.

4. După ce mâncarea este gătită, așteptați să se răcească, apoi scoate grătar mat și se spală cu apă de spălat.

5. Grătar mat pot fi refolosite.

B. Folosit ca o garnitura pentru cuptor:

1. Cuptor Electric: Puneți-l pe partea de jos sau de jos a cuptorului grill.

2. Abur cuptor: pe fundul uscător de haine, nu direct pe jos.

3. Ca un pretratate suprafață, acesta poate fi folosit ca un banc de lucru pentru prelucrarea aluatului datorită sale anti-proprietăți adezive.

Caietul de sarcini:

Element: 4 bucati de gratar mat

Material: fibra de carbon

Culoare: Negru

Cantitate: 4 BUC+culoare cutie ambalare

Dimensiune: 400*330*2mm/15.75*12.99*0.08 în

Greutate: 220g

Notă:

1. Nu-l pune direct pe cărbune.Loc de saltea pe gratar, la aproximativ 7 cm de la cuptor.

2. Atunci când timpul de utilizare depășește 30 de minute, temperatura maximă nu poate depăși 260F; atunci când este utilizat pentru o perioadă scurtă de timp, temperatura maximă nu poate depăși 500F.

3. Evitați zgârierea mat cu instrumente ascuțite sau instrumente de metal.Cool mat înainte de curățare covor, și apoi ștergeți-l uscat cu o cârpă moale.

4 X BARBECUE Mats

[relateproductdetail/]

Etichete: hârtie sol, suflanta gratar, gratuit grillz dinti, fals grillz, momeala pompa, gra, grătar mat, cartea fals pentru decor, gratar placa, gratuit dinți de aur.

1. Cuptor Electric Puneți-l pe partea de jos sau de jos a cuptorului grill.
Caracteristică Rezistență La Căldură, Non-stick
dimensiune 400*330*2mm/15.75*12.99*0.08in
Greutate 220g
Numărul De Model GRĂTAR
Kit Numărul 3-5
Instrument De Tip Alte
Material Alte, Fibra De Carbon
Articol 4 bucati de gratar mat
Culoare negru
2. Cuptor cu aburi în partea de jos de uscare rack, nu direct pe jos.
Pentru Numărul /
Nume De Brand HOSPORT
Cantitatea 4BUC+culoare cutie ambalare
Finisare Nu Filmate
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

4 buc BARBECUE - Mat Grele Non-Stick Reutilizabile, Ușor de Curățat Funcționează pe Fumător Carbune Gratar Grill Accesorii

4 buc BARBECUE - Mat Grele Non-Stick Reutilizabile, Ușor de Curățat Funcționează pe Fumător Carbune Gratar Grill Accesorii

Produse similare

Compara