Multifunctional din Silicon pentru Masaj Perie de Baie cu Duș Scruber cu Dozator Gel Exfoliant Spălați Pielea de uz Casnic Curat Perie de Duș

Produs nou

In stoc

16.41lei

Adauga la lista dorintelor

Multifunctional din Silicon pentru Masaj Perie de Baie cu Duș Scruber cu Dozator Gel Exfoliant Spălați Pielea de uz Casnic Curat Duș Perii

Festure:

1.Multi-funcția de pieptene: masaj, baie de aburi, pieptene de păr. 2. Eco-friendly materiale, de reciclare, de economisire baie de lichid de design. 3. Gel de duș pot fi controlate de către forța de presare de mână. 4. Funcția de masaj a promova animale de companie circulația sângelui și de sănătate. 5. Moale, flexibil perie de silicon, elimina parul mort, păduchi și gândaci.

Descriere:

100% de Brand nou de calitate Culoare: Galben, Verde, Roz Material: Silicon Dimensiune ambalare: 8.3*8.3*5.3 CM

Comentarii:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului. 2. Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare, din cauza manuală de măsurare.

Pachetul Inclus:

1 * perie de Masaj

Feedback-ul:

1) Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!! 2) vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Plata:

1) plata este protejat de Escrow, și plin de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile. 2) Plata este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Poziția De Transport Maritim:

1) Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume prin China post air mail , EMS sau DHL. 2) Transport prin China post air mail(greutate sub 2 KG )este gratuit, de obicei, durează 10-30 de zile pentru a ajunge.De transport maritim de către EMS ,DHL (pentru comanda mare sau greutate este de peste 2kg) se va percepe taxa de transport.Este nevoie de 5-7 zile pentru a ajunge.Poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă. 3) articolul Dvs. va fi trimis după ce site-ul a verificat plata în 24 de ore.Predarea data este de 5-7 zile lucratoare. 4) Vom trimis un număr de urmărire atunci când vom posta un articol, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

Contactați-ne:

1) Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager (ID membru: ) sau lăsa mesaje. 2) Am sincer sper să puteți găsi ceea ce vă place aici și să facă prieteni cu tine.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: vegelan uscat perie de corp, gel de duș, corpul prosop, perie duș, perie duș, înapoi silicon epurator, perie de corp pentru celulita, back scrubber silicon, cactus silicon de baie, fata curata gel.

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Silicon Pentru Masaj Perie pentru dropshipping
Cerere Corpul
Numărul De Model Silicon Pentru Masaj Perie
Utilizarea Curățare
Culoare Roz, Albastru .Galben
Exfoliere Mănuși Burete De Baie
Perie De Duș Exfoliere Piele Spălare Perie
Produs Perie De Baie/Masaj Perie
Sampon Câine Grooming Perii De Uz Casnic Curat Perie De Corp
Bubble Non-toxice Perii Baie Perii
Perie De Corp Body Scrub
Tip Perie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Multifunctional din Silicon pentru Masaj Perie de Baie cu Duș Scruber cu Dozator Gel Exfoliant Spălați Pielea de uz Casnic Curat Perie de Duș

Multifunctional din Silicon pentru Masaj Perie de Baie cu Duș Scruber cu Dozator Gel Exfoliant Spălați Pielea de uz Casnic Curat Perie de Duș

Produse similare

Compara