1080p hd analog camera 2mp 4mp 5mp impermeabil în aer liber de supraveghere video cctv de securitate glonț camere ahd pentru acasă Infraroșu

Produs nou

In stoc

58.38lei

Adauga la lista dorintelor

Notă: aparatul foto este în modul AHD.Daca iti cumperi un 2MP pixel aparat de fotografiat, vă rugăm să asigurați-vă că video recorder suporta 1080P AHD.Daca iti cumperi un 4MP/5MP pixel aparat de fotografiat, vă rugăm să asigurați-vă că reportofonul suporta 5MP camere AHD.Dacă nu, nu va fi nici imagini.

2MP(1080P)/4MP/5MP camera AHD

Analog de Înaltă Definiție de plastic Camera bullet (Parametru tabelul de la sfârșitul)

Imagine HD de Calitate, Arată Mai multe Detalii

Înaltă pixeli, camera foto de înaltă rezoluție, monitorizarea imaginea este mai clară și detaliile sunt vizibile

HD Night Vision, Comuta Automat Între Zi Și Modul de Noapte

24 de ore pe zi, de monitorizare, built-in inteligenta filtru IR-cut, în funcție de intensitatea luminii mediului poate fi schimbat pentru a obține cele mai reală imagine

3D Tehnologie de Reducere a Zgomotului

Se poate elimina în mod eficient zgomotul în imagine și de a face o calitate a imaginii mai clare.

Potrivit Pentru Diferite Medii Complexe

Camera de locuințe este rezistent la apa si praf, potrivite pentru toate mediile, fie că este Siberia sau la ecuator.

Se poate Conecta Numai La DVR ce Suporta AHD

Camera este in modul AHD.Daca iti cumperi un 2MP pixel aparat de fotografiat, vă rugăm să asigurați-vă că video recorder suporta 1080P AHD.Daca iti cumperi un 4MP/5MP pixel aparat de fotografiat, vă rugăm să asigurați-vă că reportofonul suporta 5MP camere AHD.Dacă nu, nu va fi nici imagini.

Accesorii Electrice

Sursa de alimentare nu este inclus în pachetul camerei.Dacă aveți nevoie de o sursă de alimentare, puteți să faceți clic aici pentru a cumpara.Nu aveți nevoie de ea poate fi ignorat

Lista De Produse

Distanța Focală A Obiectivului De Referință De Masă

Parametrii Detaliate Lista De Produse Aparat De Fotografiat

Despre Livrare:

1.După primirea comenzii, va vom trimite produsele în termen de 1-5 zile.

2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a finaliza fiecare produs.Acest proces va dura ceva timp, așa că vă rugăm să așteptați cu răbdare.

3 .Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

4.Costul de transport nu includ impozitele și taxele, iar cumpărătorul este responsabil pentru taxe și impozite.

Despre Returnare Și Schimb:

1. Satisfacția dumneavoastră este garanția noastră.Dacă produsul are probleme de calitate sau confruntat cu unele dificil de a rezolva problemele de la primirea produsului, vă rugăm să nu evaluați sau de a iniția un litigiu, vă rugăm să contactați-ne în timp, să ne vedem După ce lăsați un mesaj, vă vom negocia cu tine și să se ocupe cu problema imediat.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problema.

2. De asemenea, oferim 12 luni de întreținere.Dacă avem nevoie de reparații, vă rugăm să comunice și să negocieze cu noi în prealabil, și trimite produsele la noi în întregime, iar cumpărătorul va suporta corespunzătoare costurilor de transport.Dacă piesele sunt deteriorate în timpul perioadei de garanție, le vom oferi gratuit.

3. Vă rugăm să confirmați adresa de returnare și logistică metoda cu noi înainte de returnarea bunurilor.După predarea elementul de companie de logistica, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.După primirea articol, vom repara sau înlocui cât mai curând posibil.

4. Dacă ai de a returna produsul în termen de 15 zile de la primirea produsului pentru orice motiv, va vom returna plata.Cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să se asigure că mărfurile returnate sunt în stare bună.Dacă elementul este deteriorat sau pierdut, atunci când este întors, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi și nu vom rambursa întreaga sumă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu o companie de logistica, iar cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport ale produselor returnate.

Evaluare Și Feedback-Ul

1.Satisfacția clienților și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu bunuri și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și lauda de 5 stele.

2.Dacă aveți orice întrebări despre proiectele noastre sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cea mai bună experiență client.

Etichete: 2mp aparat de fotografiat, camera cctv, arma cu glont, m38, Camera ahd 1080p, id-ul fals, camara ip wifi, 5mp aparat de fotografiat de securitate ahd, ios camera de supraveghere, camera video.

Tehnologia Infraroșu
Unghi De Vizualizare 75°
Certificare Nici unul
Dimensiunea Senzorului 1/3"
Format De Compresie Video H. 265
Conectivitate Sistem închis/CCTV cu Fir
Ieșire Audio Nici unul
Origine NC(de Origine)
Depozitare Nici unul
Senzor CMOS
Senzor De Brand Altele
Stil Camera Bullet
Sprijinit De Sisteme Mobile ios, Android
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
Lentila (mm) 3.6 mm
Instalare Normal
Distanța Focală 3.6 mm
Focus 3.6 mm
Numărul De Model AHD-SLQIANG2
Nume De Brand LHLYXYX

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1080p hd analog camera 2mp 4mp 5mp impermeabil în aer liber de supraveghere video cctv de securitate glonț camere ahd pentru acasă Infraroșu

1080p hd analog camera 2mp 4mp 5mp impermeabil în aer liber de supraveghere video cctv de securitate glonț camere ahd pentru acasă Infraroșu

Produse similare

Compara