30CM Sticla de Curățare Perie Mâner Lung Perii de Silicon Vas Curat pentru Gât Îngust Containere A1

Produs nou

In stoc

13.37lei

Adauga la lista dorintelor

30CM Sticla de Curățare Perie Mâner Lung Perii de Silicon Vas Curat pentru Gât Îngust Containere A1 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Mai BINE de IGIENĂ PENTRU VOI: sticla de apa perie respinge mirosurile neplăcute, grăsimea și petele, prevenirea urât germeni de build-up, care este mult mai igienic și mai sănătos pentru familia ta.În sfârșit e timpul să arunci mirositor burete!

2.CURAT DIFICIL accesibile LOCURI: Cu mult timp ajunge la mâner și moale, silicon peri, sticla de apă brush cleaner devine adânc în jos, în colțuri și crăpături pentru a curata cu usurinta distanta încăpățânat funingine in înguste containere de toate formele și mărimile.

3.SPUNE la REVEDERE de LA GRUNGY CONTAINERE: este minunat de a utiliza ca un sport de sticla curat, sau clătiți departe uscate piureuri în termos, și spălare reziduuri lipicioase de la biberoane - deci arunci ca put burete pentru a le obține mirosind proaspăt din nou!

4.NU MAI ZGÂRIETURI: moale, flexibil noastre sticla de apa de curățare perii sunt tenacitate pe gunk, dar destul de blând pentru a lăsa preferate vaza de sticla, sticlă de apă, ulcior, blender și articole din sticlă curat și zero-free.

5.De LUNGĂ DURATĂ și DURABILE: perii de accidentat perie pentru sticle întotdeauna să păstreze forma lor, și nu se va rupe sau toamna.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Categorie Produs: Perie Pentru Biberoane

Material: TPR perie

Pachetul Include:

1x Perie pentru biberoane

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: perie aspirator mat, hip flask, cuțit, bru, ceramica balon, perie aspirator pentru masina, unicorn makeup brush cleaner, mult hip balon, haimana femeie, f1 cuțit.

Origine NC(de Origine)
Stil Burete
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizare BUCĂTĂRIE
Tip Alte
Numărul De Model Curățare
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30CM Sticla de Curățare Perie Mâner Lung Perii de Silicon Vas Curat pentru Gât Îngust Containere A1

30CM Sticla de Curățare Perie Mâner Lung Perii de Silicon Vas Curat pentru Gât Îngust Containere A1

Produse similare

Compara