2021 Noi Brodate Tabelul Runner Rezistent La Apa Ulei Fețe De Masă Lungi Cina Fețe De Masă

Produs nou

In stoc

18.28lei

Adauga la lista dorintelor

Brodate Tabelul Runner Rezistent La Apa Ulei Fețe De Masă Lungi Cina Fețe De Masă

OOTDTY

Dreptunghi Tabelul Runner Dulap Eșarfă de Dantelă Macrame Brodate Alergatori de Masă pentru a Sărbători Nunta de Timp Mesele

Dreptunghi Tabelul Runner Dulap Eșarfă de Dantelă Macrame Brodate Alergatori de Masă cu Deosebita Vintage Shabby Chic pentru Nuntă Vacanță Lungă Mesele,40x249cm/15.7x98inch

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Caracteristici:

MATERIAL: Broderie tabelul runner materialul este realizat de ușor de poliester, care este lavabilă la mașină, nici miros, nici psihiatru, nici o culoare fugit, pot fi refolosite.

OCAZII: Crăciun Roșu tabelul runner perfect pentru Crăciun, vacanță, nunta, petrecere, acasă, bucătărie, restaurant, hotel, adăugând un lux și festivalul de ambianță.

DIMENSIUNE: Crăciun runner măsuri 40x150cm,40x176cm,40x196cm,40x249cm, perfect pentru o masa pentru 4-6 persoane și sifonier, masuta de cafea, bancă, masă, cămin, pervazul ferestrei sau pat.

DESIGN: masa De sărbătoare runner cu un unic poinsettia design de Craciun, broderie, și ochi-prinderea ajurata poate crea un fantastic și o atmosferă elegantă.

Delicat Cutwork Brodate Florale de Crăciun Floare de Design adăuga mai mult de atmosfera de Crăciun.

Descriere Produs:

- Culoare: Bej

- Material: Poliester bumbac amestec

-Dimensiune:40x150cm,40x176cm,40x196cm,40x249cm(1cm=0.39 inch)

Notă: nu culoare alerga după mașină sau de mână se spală; uscat rufe fără căldură, lumină fier de călcat cu abur după cum este necesar

Pachet:

1x Alergatori de Masă

Notificare:

1.Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus..

2.Nu RetailPackage.

3. Din cauza setările monitorului și condițiile de iluminare, culorile pot varia ușor față de cele enumerate fotografii.

Etichete: caracterul chinezesc decor, Toyota 4runner, acoperi tabl, antic lemn de trandafir mobilier, leopard tabelul runner, față de masă albă, broderie masa, față de masă rotundă, balenciaga viteza, runner.

Technics Tricotate
Material Poliester, Amestec bumbac
Model Tip Florale
Numărul De Model K92A8YY802777-4
Model Brodate
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Acasă

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

2021 Noi Brodate Tabelul Runner Rezistent La Apa Ulei Fețe De Masă Lungi Cina Fețe De Masă

2021 Noi Brodate Tabelul Runner Rezistent La Apa Ulei Fețe De Masă Lungi Cina Fețe De Masă

Produse similare

Compara