15BUC Naturale Uscate de Stuf, Iarbă Uscate de Stuf de Flori uscate Buchet de Flori Mici Iarbă de Pampas Phragmites DIY Decorare Nunta

Produs nou

In stoc

13.32lei

Adauga la lista dorintelor

15BUC Naturale Uscate de Stuf, Iarba de Acasă DIY Decorare Nunta

Puncte:

1、de Înaltă Materiale de calitate: non-toxic și inofensiv flori uscate sunt realizate din 100% naturale de înaltă calitate de stuf iarba.Pachetul include 15 piese și măsurile de aproximativ 60cm lungime.Vom păstra culoarea originală și penele sunt pline și chiar.

2、Stuf Iarba Decor: real pic de stuf sunt foarte potrivite pentru decorarea camera de zi, sala de mese sau camera de studiu, și, de asemenea, foarte potrivite pentru decorarea de birouri și nunta aranjament de flori.Cadouri deosebite pentru Ziua Mamei, Valentine ' s Day, zile de naștere și alte evenimente speciale.

3、Interesant DIY: puteți scurta durata de flori uscate în funcție de preferințele dumneavoastră.Este cea mai buna alegere pentru aranjament de flori.Potrivit pentru orice vaza.Frumos aranjament de flori arata proaspete și naturale.

4、Mai Mult de 1 An de Valabilitate: Mai real decât flori artificiale.Poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de 1 an, fără restricții sezoniere, nu se decoloreaza.

5、vă Rugăm să Rețineți: atunci Când primiți produsul, puteți pune iarbă de pampas buchet sub soare timp de 2-3 zile pentru a face pufos.Valul va cădea ușor atunci când tremura, care este o caracteristică naturală.Prin urmare, să fie atenți atunci când atingerea și se deplasează.

Caietul de sarcini:

Nume: Uscate De Stuf De Flori

Culoare: culoare primară (culoarea naturală reed)

Dimensiuni(aprox.): flori spike lungime de 20-30cm/7.87-11.81 în lungime totală de aproximativ 60cm/23.62 în

Greutate: aproximativ 125g

Lista De Ambalare:

15*Reed Iarba

Notă:

1. Pierderea parului nu este o problemă de calitate.Toate naturale stuf dragoste pierderea parului.

2. După primirea mărfurilor, stoarcere în cutie cu siguranță nu este pufos, aceasta trebuie să fie expuse la soare pentru câteva ore să-l deschidă!

Etichete: titularul medalie, iarbă de pampas mare maro, decor iarba, Rock, naturale uscate pampas, jingdezhen porțelan vaza, pampa, mare pampass iarba, flori dantelă mucegai, vaze albe pampas.

Material PA
flori de stil Buchet De Flori
Origine NC(de Origine)
Stil Flori
Tip Alte
Ocazie Nunta
Numărul De Model Alb Natural De Flori Uscate
Materiale Reed Iarba
Clasificarea Flori Uscate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

15BUC Naturale Uscate de Stuf, Iarbă Uscate de Stuf de Flori uscate Buchet de Flori Mici Iarbă de Pampas Phragmites DIY Decorare Nunta

15BUC Naturale Uscate de Stuf, Iarbă Uscate de Stuf de Flori uscate Buchet de Flori Mici Iarbă de Pampas Phragmites DIY Decorare Nunta

Produse similare

Compara