12 Buchete Artificiale Struguri de Simulare Decorative Realiste Fals Struguri Clustere pentru Nunta Vin Bucătărie Centrală

Produs nou

In stoc

37.60lei

Adauga la lista dorintelor

Cantitate: Pachet include 12 buchete Artificiale de Struguri în negru ,roșu, verde și violet.Fiecare grup vine cu 24 buc mini struguri și frunze, făcându-le arate ca au fost culese de la adevărata viță-de-vie.

Artificială de struguri sunt realizate din gel de Siliciu, fiecare simulare gel de Siliciu mini struguri este scobită și nu va deformate sau dispărea cu ușurință, tulpinile sunt realizate din plastic și frunze de struguri sunt realizate din mătase.Artificiale struguri pentru decor pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp, acestea sunt ușor pentru a șterge și nu va merge prost.

APLICAREA pe scară LARGĂ:artificiale Decorative struguri cu frunze de struguri sunt potrivite pentru valentines elemente de recuzită, bucătărie, fotografie prop, pom de Crăciun, decorațiuni de masă, vin de decor, puteți utiliza, de asemenea, gel de Siliciu de struguri pachete de fructe afișează, platou cu fructe castron, ghirlanda de a face, perfect pentru nunti, festivaluri, petreceri, gradini, decoratiuni, etc, ei vă va aduce o natură și confortabil sentimente.

Pachetul nostru include 10 buchete Artificiale de Struguri cu frunze verzi.Fiecare grup vine cu 24buc Struguri, care, făcându-le arate ca au cu adevărat real în decor acasă.

Artificial Struguri au durată lungă de viață, care poate fi folosit de mai multe ori și ușor de curățat, astfel încât aveți nevoie pentru a șterge praful de pe frunze.

Descriere:

Culoare: negru, roșu, verde,violet

Material: gel de Siliciu

Dimensiune:Lungime de aproximativ 14cm, 24 boabe de struguri, fiecare grămadă

Pachetul Include:

3 (grămadă) x negru Artificiale de struguri

3 (grămadă) x roșu Artificial de struguri

3 (grămadă) x verde Artificial de struguri

3 (grămadă) x violet Artificiale de struguri

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: vița-de-vie, bucătărie organ, tapetool, gadget de bucătărie, bucătărie storag, artificială de struguri, fructe, bonsai copac de fructe, cuier bucatarie, bucătărie acasă.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

12 Buchete Artificiale Struguri de Simulare Decorative Realiste Fals Struguri Clustere pentru Nunta Vin Bucătărie Centrală

12 Buchete Artificiale Struguri de Simulare Decorative Realiste Fals Struguri Clustere pentru Nunta Vin Bucătărie Centrală

Produse similare

Compara