3mins Portabil Bogate în Hidrogen Cana de Apa Ionizator Filtru/Generator de Super-Antioxidanti ORP Hidrogen Sticla 420ml Reîncărcabilă

Produs nou

In stoc

54.55lei

Adauga la lista dorintelor

Puncte:

1、Menține Sănătoși: noua calitate a apei electroliza tehnologie separă în mod eficient clor rezidual și mirositoare hidrogen.Astfel, sticla de apa pot oferi cu 8 pahare de bogate în hidrogen apa pe zi, astfel ținându-vă sănătos.

2、de Înaltă calitate Material: cupa corpul este fabricat de înaltă bor pahar, cupa capacul este echipat cu un inel de etanșare din silicon pentru a fi etanș, iar partea de jos este un microporos ion membrana, iar partea de jos este tăcut și non-alunecare.

3、Rapid Hidrogen decizional: sticla de apa caracteristici este rapidă în generarea de hidrogen, 800-1200PPB conținut de hidrogen poate fi produs în doar 3 minute, 1,5 L bogate în hidrogen apă este echivalent cu valoarea antioxidant oferite de sute de fructe și legume.

4、mai Multe Scopuri: Convenabil pentru birou, de călătorie și de muncă.Ajuta la somn, pentru a îmbunătăți sub-sănătate, controlul greutății, pentru a îmbunătăți calitatea pielii, de a promova metabolismul, etc.

5、Excelent Cadou: Un cadou rafinat pentru familie și prieteni.

Caracteristici:

Păstrați Sănătos: noua calitate a apei electroliza tehnologie separă în mod eficient clor rezidual și mirositoare hidrogen.Astfel, sticla de apa pot oferi cu 8 pahare de bogate în hidrogen apa pe zi, astfel ținându-vă sănătos.

Material de înaltă calitate: cupa corpul este fabricat de înaltă bor pahar, cupa capacul este echipat cu un inel de etanșare din silicon pentru a fi etanș, iar partea de jos este un microporos ion membrana, iar partea de jos este tăcut și non-alunecare.

Rapid Hidrogen decizional: sticla de apa caracteristici este rapidă în generarea de hidrogen, 800-1200PPB conținut de hidrogen poate fi produs în doar 3 minute, 1,5 L bogate în hidrogen apă este echivalent cu valoarea antioxidant oferite de sute de fructe și legume.

Mai multe Scopuri: Convenabil pentru birou, de călătorie și de muncă.Ajuta la somn, pentru a îmbunătăți sub-sănătate, controlul greutății, pentru a îmbunătăți calitatea pielii, de a promova metabolismul, etc.

Excelent Cadou: Un cadou rafinat pentru familie și prieteni.

Instrucțiuni:

1. Umple cana de apa cu apa minerala, apăsați o dată, lumina albastra este întotdeauna pe, și electroliza timp va fi timp de 3 minute.

2. Apăsați de două ori, iar cana de apa flash pentru 3 secunde, lumina albastra este întotdeauna pe, și electroliza timp va fi de 5 minute.Când încărcarea este finalizată, lumina verde este aprinsă.

3. Apăsați lung timp de 3 secunde pentru a dezactiva automat toate luminile, și lumina roșie se aprinde intermitent atunci când cana de apa este de la putere, atunci acesta trebuie să fie încărcat.

4. Dacă nu există scară pe electrolitice foaie, cupa de apă trebuie să fie eliminate prin rotirea în sens invers acelor de ceasornic.După curățare, apa, cana poate fi strânse prin rotirea în sensul acelor de ceasornic.

Sfat:

Pentru sanatatea ta, nu umple cana de apa cu apa de la robinet, care nu a fost fiert, apă fierbinte sau apă purificată.

Caietul de sarcini:

Nume: Hidrogen Bogat Cana De Apa

Concentrația de hidrogen: 800-1200PPB

Material: sticla rezistenta la temperatura mare

Putere: 5W

Tensiune de alimentare: 5V

Capacitate: 450ml

Cupa înălțime: aproximativ 21cm/8.27 în

Diametru: aproximativ 7cm/2.76 în

Cupa greutate netă: aproximativ 381g

Greutate brută: despre 655g

Dimensiune ambalare: aproximativ 27,5*11*10 cm/10.83*4.33*3.94 în

Lista De Ambalare:

Cana De Apa*1

Chineză și engleză Manual*1

Cablu de Încărcare USB*Adaptor 1

Notă:

Acest produs este potrivit pentru apă minerală, apă caldă, apă rece (nu este potrivit pentru apa purificata si apa calda)

Din cauza manuală de măsurare, poate exista o ușoară dimensiune toleranță.

Etichete: ph senzor, tester orp, senzor orp, chcyus, apa kangen, h2 apă, apa de hidrogen, orp redox, orp, sonda de ph.

Numărul De Model sticla de apa
Origine NC(de Origine)
Stil Modern
Caietul de sarcini 1
Certificare FDA, CE / UE, CIQ
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Forma Cu Capac
Material Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

3mins Portabil Bogate în Hidrogen Cana de Apa Ionizator Filtru/Generator de Super-Antioxidanti ORP Hidrogen Sticla 420ml Reîncărcabilă

3mins Portabil Bogate în Hidrogen Cana de Apa Ionizator Filtru/Generator de Super-Antioxidanti ORP Hidrogen Sticla 420ml Reîncărcabilă

Produse similare

Compara