Non-alunecare de Hrană pentru animale de Companie de alimentare cu Apă Durabil Dublu Boluri de Col uterin Cat Castron Castron Câine Crescut Cu Stand de Protecție

Produs nou

In stoc

21.36lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristică:

Anti-Vărsături Ortopedice animale de Companie Bowl este un elegant, funcțional și este 100% conceput cu pisica ta este bine-a fi în minte!Acest lucru vă protejează pisicutele de la dureri de vărsături, care este dovedit a fi distructive mai ales în vârsta lor vechi.

Ajuta Pisica Ta Mananca Incet, pentru a evita vărsături probleme: Ea este conceput cu o înclinare de 15° pentru a crește de bază, astfel încât să se reducă vertebră cervicală de compresie cauzate de scăderea excesivă a capului în cazul în care animalul mănâncă, și să mănânce sănătos.

Boluri și suportul de bază pot fi separate,split design, ușor de curățat.Suport inclus: poate nu știi, dar cu pisica ta mananca la o poziție ridicată, este ceva bun pentru ei.El ajută cu digestia ca se deschide lor fluxului de aer.

Non-alunecare de jos pot lasa cainele si pisica mânca în mediu stabil și pentru a preveni accidentele.Simple sau duble: Vreau un castron sau două?Mai bine încă, ce înseamnă kitty?Orice ați decide, avem te-a acoperit.

De înaltă calitate și toxice material liber și ambarcațiuni rafinat face bolul este inofensiv pentru animale de companie și are o durată lungă de viață.

Castron dublu design, dieta sanatoasa: un set de tacamuri poate oferi apă și mâncare pentru câini și pisici în același timp.

Non-alunecare: Acest lucru este non-alunecare și sfat-dovada, astfel încât totul rămâne doar în cazul în care ar trebui.

Acestea sunt ușor de curățat, atunci Când acestea sunt gata pentru a fi curățate, doar răsuciți-le și clătește cu puțină apă caldă cu săpun.

Asambla în câteva secunde!Ea are un gât mic, pe care doar slide-uri în baza de atât nu se vor mișca sau răsuciți o dată sunt în.

Caietul de sarcini:

Material:protecția Mediului materiale plastice

Tip:Animale De Companie Boluri

Culoare : Negru,Alb, Transparent

Pachetul Inclus:

1 x Castron Pisica Cu Stea Ridicat

Faceți dropshipping ?

Da,facem.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Producția Materialului De Siguranță?

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Atunci când este coletul trimis?

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Dacă scopul nu a primit în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce zici de rambursare?

Rambursare completă, dacă elementul nu corespund descrierii sau defecte.

Dacă există orice alte probleme , faceți Clic pe Ajutor

Etichete: pisica neagra poster, torba, ridica de companie castron, mâncare pentru câini sta, ridicat ridicat castron pet, automate de mâncare de pisici castron, castron sta, jucarie pisica, cat de protecție mat, suport tort tava.

Forma Rotunjite
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Tip pisici, Dublu
sku 24199

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Non-alunecare de Hrană pentru animale de Companie de alimentare cu Apă Durabil Dublu Boluri de Col uterin Cat Castron Castron Câine Crescut Cu Stand de Protecție

Non-alunecare de Hrană pentru animale de Companie de alimentare cu Apă Durabil Dublu Boluri de Col uterin Cat Castron Castron Câine Crescut Cu Stand de Protecție

Produse similare

Compara