5/10 Pachet Oala sub Presiune Plutitor Sigilant Universal Supapă de Siguranță mașini de Gătit Piese de schimb Pentru XL YBD60-100 PPC780 PPC770 PPC790

Produs nou

In stoc

7.16lei

Adauga la lista dorintelor

5 Pack Oala Sub Presiune De Înlocuire Plutitor Sigilant Universal De Înlocuire Supapă De Siguranță Mașini De Gătit Piese Accesorii De Bucatarie De Argint 5/10 Pachet

Setul Include: 5/10buc Plutitor, 5/10 Buc Sealer

Stare: Brand New

Material: Otel Inoxidabil, Silicon

Culoare: Argintiu(ca imagini arată)

Caracteristici:

Parte necesară: Plutitoare vale și garnitura de silicon sunt parte a capacului de o putere oala sub presiune, și sunt esențiale pentru oala sub presiune pentru a lucra.

De înaltă Calitate: plutitorul este fabricat din oțel inoxidabil, și de etanșare este realizat din silicon flexibil, fără gust și non-toxice, sigur pentru utilizare.

Usor de instalat: se Introduce mai întâi prin capac (de la exterior la interior), apoi așezați materialul de etanșare pe partea mai mică, așa că se bazează în crângul de supapa.

Bun Înlocuitor: garnitura de Silicon este adesea spălate, lăsând plutitoare de vale largi și oala sub presiune inutilizabile, această piesă de schimb se poate face cu handicap aragaz funcționeze ca nou.

Accesorii universale: Acest fel de plutitor și materialul de etanșare poate aplica pentru mai multe modele de puterea oale sub presiune, cum ar fi XL, YBD60-100, PPC780, PPC770, și PPC790, etc.

Descriere Produs:

Universal de Înlocuire Plutitor și materialul de Etanșare pentru mașini de Gătit sub Presiune.

5/10 Pachet de înlocuire, nu este nevoie să vă faceți griji despre plutitor și materialul de etanșare va pierde.

Face oala sub presiune care și-a pierdut plutitor și materialul de etanșare poate funcționa în mod corespunzător din nou.

Acest plutitor și materialul de etanșare set se potriveste capacele de aproape toate oala sub presiune universal.

Dimensiuni:

Plutitor dimensiune: 19 x 9 x 7mm/0.76 x 0,36 x 0.28 inch

Etanșare dimensiuni: 12 x 3 mm/0.48 x 0,12 inci

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: lazada oala sub presiune, cokeo oala sub presiune, silit oala sub presiune, primăvara supapa de presiune, tigăi oala sub presiune, indus oala sub presiune, captuseala oala sub presiune, costco oala sub presiune, mantisa oala sub presiune, p0wer oala sub presiune.

Certificare CE / UE, CIQ
Tip Vase De Piese
Vase De Piese Tip Alte
Material Metal, Din Oțel Inoxidabil, Silicon
Origine NC(de Origine)
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model Plutitor Sealer

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

5/10 Pachet Oala sub Presiune Plutitor Sigilant Universal Supapă de Siguranță mașini de Gătit Piese de schimb Pentru XL YBD60-100 PPC780 PPC770 PPC790

5/10 Pachet Oala sub Presiune Plutitor Sigilant Universal Supapă de Siguranță mașini de Gătit Piese de schimb Pentru XL YBD60-100 PPC780 PPC770 PPC790

Produse similare

Compara