LN006430 99% Argint Pur 8 Core casti Cablu Pentru Denon AH-D7100 D600 Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se he400i he400se Arya

Produs nou

In stoc

374.74lei

Adauga la lista dorintelor

99% Pur de sârmă de argint.

Pentru partea de Music Player va putem oferi

3.5 mm 3 pini (Stereo) Plug,

3.5 mm, 4 Poli echilibrat plug,

2.5 mm, 4 Poli echilibrat plug,

4.4 mm de sex Masculin echilibrat plug,

XLR 4 Pol plug de sex Masculin,

XLR 4 Pol de sex Feminin plug,

Dual XLR 3 Poli plug de sex Masculin,

Dual XLR 3 Poli de sex Feminin plug,

6.5 mm Plug de sex Masculin,

4 în 1 Plug,

Iphone plug,

Tip C plug, pentru tine de a selecta.

Partea de căști sau Căști Pin-ul este la fel ca aspectul prezentat în fotografiile noastre.Cască sau căști pin-ul nu este disponibil pentru selecție și personalizare.Pentru partea de Music Player va putem oferi Împletite 99% Pur de Sârmă de ARGINT.Căști de înaltă calitate încetarea ace de Argint Pur Conductoare în 8 sârmă la 4 sârmă continuă panglica de Argint Pur Ultra High Drawability, singur cristalizat statele UNITE ale americii a făcut TPE Maneca Jensen 4% argint Lipit Aceste cabluri sunt fabricate cu ajutorul de stat-of-the-art de Înaltă Puritate 99% de sârmă de Argint.ARGINT Pur cablurile oferă "o mai fermă și detaliate, sunet deschis", cu "mai coerentă și controlată" tranzitorii și "mai stricte și mai controlată" bass.Sunetul este organic și natural în dimensiune și scope.By combinând un proces de turnare care nu foloseste materiale rezistente la căldură, cu post-procesare gratuit la cald prin extrudare sau laminare procese, produsul poate fi produs in masa într-un mod care exclude incluziuni și impurități.Acesta dispune mare maleabilitate și drawability care permite prelucrarea până la extrafin fire de argint.

Sfaturi: 3.5 mm, 4 poli Echilibrat Plug (Bal) cablu de muncă pe Hifiman Serie Player ( R2R2000 etc. ) , Qulcos qa361 Player COWON PLENUE S Player , F. AUDIO FA2 XS03 și alți jucători care au legate de porturi.MobilePhone Iphone sau normal jucător nu se poate lucra (O parte nu va avea sunet dacă utilizați 3.5 mm echilibrat cablu pe ele).

Dacă nu aveți Hifi professional music player, vă Rugăm să alegeți 3.5 mm 3 pol plug cablu.

Vă rugăm să Rețineți: poza este doar pentru referință,Unele părți pot fi diferite de fotografii, vă Rugăm să facă obiectul ca standard.Avem dreptul de interpretare finală.

Nostru casti cablu este folosit în principal pe modele de căști indicata in titlu sau descriere.Alte căști nu poate fi folosit 100% garantat.Dacă nu sunteți sigur dacă casti cablu poate fi folosit pe căști, vă rugăm să trimiteți un mesaj pentru a ne contacta pentru confirmare, în caz contrar, cumpărătorul ar trebui să suporte consecințele.Avem dreptul de finală explicație.Dacă vă cumpărați produsele noastre, înseamnă că sunt conștienți de și sunt de acord cu acest acord.

OuriPhone și tip C plugsupport Sunet HiFi și withhigh-putere.Folosind cea mai nouă versiune de înaltă calitate chip, coajă de metal cu ecranare, face sunetul nivel de sârmă mai puternic, mai multe detalii,mai curat,mai puțin zgomot, aduce o nouă experiență auditivă.

Oferim întreaga lume shipping.By Mici de transport de colete timp, de obicei de 15 zile la 45 de zile pentru cele mai multe din țară. (Dacă prin expres, cum ar fi EMS, DHL, de obicei de la 10 la 15 zile)

Vom trimite articol în termen de 3 15days după ce plata este confirmat (unele elemente trebuie să producției atât de lent)

Noastre de transport maritim methord includ:EUB, HK POST ,EMS, DHL, etc.

Cumpărătorul pls scrie numele și adresa, în mod clar ,nu vom lua nici o responsabilitate pentru numele greșit sau greșit adresa .

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului.

Putem personalizat hifi earpone cablu audio pentru tine, cu mintea ta, vă Rugăm să ne trimiteți un mesaj dacă ai nevoie de custom casti cablu .

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,va rugam sa ne lăsați feedback-ul activ.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii ,va rugam să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ,iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva toate problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Nici o problemă nu este o problemă, trebuie Doar să contactați cu noi.

30 de zile garantie.Înainte de a te-a trimis articole, am făcut o calitate garantată de profesionist Î. C..

Dacă aveți următoarele întrebări, vă rugăm să ne contactați.

1.Orice DOA sau defecte(nu din cauza utilizării necorespunzătoare), vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile.

2.Orice lipsă sau deteriorate, vă rugăm să păstrați starea inițială și de a colecta probe imagine, apoi sa ne contactati URGENT.

3.Om-a făcut demage nu sunt incluse.

În plus, pentru o restituire sau de schimb valutar, taxa de transport vor fi suportate de tine.

Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne ofere cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ordinul nr..

Etichete: hifiman sundara, ethernet hub, audio technica, hifiman, denon ah, protecția sănătății instrument, a2dc, dispozitiv de management de cab, echilibrat cablu sundara, hifiman fire căști.

Nume De Brand EachDIY
Numărul De Model CABLU
Origine NC(de Origine)
Tip AUX Cabluri
Conector B jack
Gen De Sex Masculin-Masculin
Un Conector AUX
Certificare Nici unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

LN006430 99% Argint Pur 8 Core casti Cablu Pentru Denon AH-D7100 D600 Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se he400i he400se Arya

LN006430 99% Argint Pur 8 Core casti Cablu Pentru Denon AH-D7100 D600 Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se he400i he400se Arya

Produse similare

Compara